How to Get Rid van acne Keloidalis nuchae voor Superior

Wat is Zits Keloidalis nuchae?

Geen onderwerp hoe een aantal bijzonder shampoos, antibiotica en corticosteroïd injecties youve geprobeerd met behulp van, lijkt het onmogelijk om zich te ontdoen van zits Keloidalis nuchae voor zeer goed. Deze hardnekkige verwant van folliculitis overwegend effecten zwarte volwassen mannetjes net hoger dan de nek van de hals. Mannetjes van Aziatische en Latijns-afkomst hebben ook de neiging meer kwetsbaar voor AKN te zijn. De situatie wordt bepaald door de puisten en pukkels die significant in omvang worden naarmate ze blijken geleidelijk worden geïnfecteerd en ontstoken. In zijn meest state-of-the-art niveau, de een infectie verandert in tumescent plaques die jeukende en vol met pus zijn. Bovendien is de groei van AKN verstoort de cyclus van de getroffen haarfollikels, waarbij alleen getuft vooruitgang in de gebieden tussen de plaques.

Zits Keloidalis nuchae Behandelingen die niet kon doen het werk

De oorsprong van het probleem niet volledig wordt erkend, zodat het veroorzaken kan niet worden verwerkt. Alleen de aanduidingen worden gehanteerd. Dit maakt het extra moeilijk om permanent te ontdoen van acne Keloidalis nuchae. Aan het begin van AKN, het uiterlijk lijkt bultjes op het weer van het hoofd. Een getroffen bepaalde persoon misschien niet begrijpen op het moment hoe ernstig de aandoening kan blijken te zijn.

Assessment van een huidarts wordt de put om op elk moment clusters van bescheiden hobbels beginnen beginnen te vormen op de onderste , achter hoofdhuid. De arts zal aanvankelijk voorschrijven voornoemde antibiotica, shampoos en corticosteroïden, leidend tot cryotherapie en bestralingstherapie als de infectie resistent. Vaak zal de hobbels verdwijnen en dan terug later.

Op het moment dat de AKN heeft geleid tot verfijnde fasen, meerdere zullen vinden dat deze behandelingen zijn zinloos. Het probleem blijft bestaan ​​en is niet alleen onhandig, maar ook cosmetisch duidelijk en pijnlijk.

How to Get Rid van Zits Keloidalis nuchae blijvend

De enige manier om zich te ontdoen van acne Keloidalis nuchae als Zodra het is gevorderd in keloid-achtige massa is om het te laten operatief verwijderd. Als gevolg van een selectie van haalbare uitsnijding strategieën, zal een bevoegde dermatoloog weg te nemen de geïnfecteerde follikels en het weefsel vormen van de plaques. De arts dient positief te maken om diep genoeg dat er geen een infectie links aandrijven krijgen, opdat het probleem terug.

wonden in de chirurgie keuzes selectie uit poriën en huidtransplantatie om de belangrijkste sluiting tot geavanceerde trychophytic sluiting. Het verleden van deze maakt de beste esthetische eindresultaat met de minst duidelijke littekens. Zelfs als uw AKN is in de intense niveaus, zijn ook niet te laat om zich te ontdoen van het voor uitstekend. Bij wijze van chirurgische excisie, zult u waarschijnlijk in staat om uw haar kort helemaal opnieuw don zonder dat de vernedering van een hoofdhuid misvorming.

Category: Supplementen

Comments are closed.