How to Get Rid van acne littekens en Brown Places

Drink milieuvriendelijke thee dagelijks en gebruiken milieuvriendelijke thee lotion om je huid vele malen voor elke dag. De indrukwekkende antioxidanten gelegen in onervaren thee kan helpen herstellen puistjes littekens en bruine vlekken.

Was je gezicht talrijke momenten dagelijks met aloë vera zeep en gebruik maken van aloë vera gel, lotion of product zits littekens en bruine vlekken. Aloë vera vermindert irritatie en kunnen littekens en vlekken lichter te maken.

Reinig uw ervaring dagelijks met kojiczuur schoonmaken zeep. Kojiczuur is een poriën en de huid whitening-agent gebruikt om hyperpigmentatie te behandelen. Het kan ook verlichten puistjes littekens. Ook implementeren kojiczuur lotion of product om acne littekens en bruine plekken een aantal malen per dag.

wel een paar keer per dag Solliciteer shea butter producten om uw huid. Shea butter wordt toegepast om de poriën en verkleuring van de huid aan te pakken en kan acne littekens en bruine vlekken te verlichten. Shea boter is verkrijgbaar in lotions en zeep.

Gebruik over-the-counter poriën en de huid lichter lotions die hydrochinon, hydroxy zuur, salycilic zuur of glycolzuur nemen. Huid lichter crèmes gemaakt van deze ingrediënten vervagen bruine vlekken en ruimen zits littekens.

krijg je een chemische peeling voor littekens en bruine vlekken. Chemische peelings goed weg te nemen de oppervlaktelaag van puistjes littekens huid en lichter bruine vlekken.

Poging een klinische techniek dit soort als laser resurfacing, dermabrasie of microdermabrasie. Al deze procedures worden uitgevoerd door een ervaren dermatoloog om zich te ontdoen van intense acne littekens en bruine vlekken.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.