How to Get Rid van acne littekens op het gezicht

Stop plukken of het aanraken van de zweren, zelfs ook al zijn ze pijnlijke of kiezen die u wilt naar hen of pop hen. Dit kan verdwijnen overtollige olie en vuil op de huid, leiden tot roodheid op de huid, splitsing of beschadiging van de huid en echt vergroting van de algehele look van zits littekens.

Maak veranderingen in uw dieet plan. Milieuvriendelijk groenten en fruit zal de ideale som van vitaminen te voegen in je gehele lichaam en ondersteuning van uw huid ademen en gloed. Consumeer 8 tot tien glazen drinkwater een werkdag en voorkomen vette of kruidig ​​voedsel items. Het verlagen van gifstoffen in het hele lichaam en huid zal stap voor stap hulp om littekens duidelijk terug te krijgen.

Was uw deal met minstens twee keer per werkdag met ontgiftende schoonmaken zeep die zal openen de poriën en hen reinigen. Een enorme keuze van zeep zal helpen bij de preventie van zits mogelijk te maken en te helpen de gevolgen van littekens te verminderen. Overweeg om te ontdekken 1 die niet boven je huid uitdroogt.

Direct na grondig wassen van je gezicht met een fantastische schoonmaken zeep te gebruiken een acne product. Er zijn tal van uitstekende lotions direct beschikbaar voor de genezing van de huid. Zoeken naar soorten die vitamine E en of lavendel hebben als ze kunnen helpen de therapeutische gebroken poriën en de huid te stimuleren. Sommige crèmes kunnen Benzyl Peroxide nemen die zal helpen verminderen nieuwe puistjes uit wegrijden. Maar, het kan de huid uitdrogen. Als u besluit om een ​​van allen die aan de slag met een compacte hoeveelheid geld op het moment dat een dag te overwegen dan geleidelijk verbeteren gebruik.

weg van de zon Houd simpelweg omdat het de verschijning van littekens en vernietiging van uw huid met ultraviolette stralen kunnen verhogen. Als je moet wel in het zonlicht buiten te zijn maken ervan overtuigd dat u een geweldige sunblock te gebruiken. Glimp voor een sunblock met een hogere SPF, maar niet een ton van chemische stoffen en oliën die je poriën zelfs extra.

kunnen verstoppen bevatten

Zie een dermatoloog als al het andere faalt en de bovenstaande technieken of niet te helpen of misschien hebben ze niet voldoende steun. Er zijn tal van oplossingen en alternatieven te verkrijgen en uw huid arts kan u ondersteunen beslissen welke bijzonder is beste voor jou.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.