How to Get Rid van acne littekens Veroorzaakt door Hormonale Veranderingen

Zie een huid arts wanneer u nog steeds last van hormonale puistjes. U moet eerst ontdoen van alle huidige zits voordat u aan de slag behandeling van acne littekens. Uw arts zal u helpen reguleren hormoon graden in te kopen om zich te ontdoen van uw zits.

Gebruik een breed-spectrum zonnebrandcrème zowat elke dag. De stralen van de zon kan nog meer schade gehavende huid, waardoor de littekens donkerder en meer herkenbaar. Kies voor een zonnebrandcrème met een hogere SPF bedrag dat waarborgen in verzet tegen deze beide UVA-en UVB-stralen. Als u in de zon voor langere intervallen van tijd, gebruik maken van een hoed en een grote zonnebril.

Gebruik een litteken remedie product. Deze crèmes omvatten stoffen dit soort als ui-extract, waarvan is aangetoond dat littekens extra snel vervagen. De meeste litteken therapie crèmes moet worden ingezet verschillende periodes een werkdag voor een aantal maanden in te kopen om de definitieve resultaten te zien.

Gebruik een fade of bliksem product. Deze soorten crèmes zal helpen om plaatsen van donkere pigment lichter. Omdat acne littekens meestal donkerder dan de omvattende huid, de lotions helpen een veel gelijkmatigere huidtoon bereikt.

Praat met uw huid arts over receptplichtige-taaiheid crèmes die je littekens zal verlichten. Heel vaak zijn deze behandelingen hebben Retin-A welke mobiele regeneratie zal verbeteren. Als eindresultaat, zal nieuwe huidcellen sneller naar de oudere, littekens cellen veranderen worden gecreëerd veel.

Zoek in microdermabrasie oplossingen. Deze vereisen een gecertificeerde professional met behulp van een mini sandblaster-formulier bron op uw huid. De machine buffs weg de eerste lagen van uw huid, waardoor een verse, veel minder beschadigde huid onder. Uw zits littekens zal veel minder zichtbaar op de jonge huid.

Get chemische peelings. Vaak gedaan door dermatologen, deze schillen meebrengen chemische stoffen die effectief de belangrijkste lagen van je huid weg te smelten weg. Op het moment dat de poriën en de huid geneest, zal het veel minder beschadigd glimp. U kunt kiezen tussen lichte, middelzware en zware chemische peelings, met een beroep op de omvang en problematiek van uw acne littekens.

Contemplate laser behandelingen om zich te ontdoen van je acne littekens. Dermatologen hebben gelegen lasers om de meest krachtige manier om puistjes littekens vervagen zijn. Het laserlicht richt het pigment in de littekens, het breken van het omhoog zodat het wordt opgenomen door het lichaam het immuunsysteem procedure. Bovendien, de laser stimuleert collageen productie zodat nieuwe huidcellen worden sneller geproduceerd. Verwachten laserbehandelingen enigszins pijnlijke en zeer duur zijn.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.