How to Get Rid van acne littekens

Get dermabrasie. Dit is niet te verwarren met microdermabrasie die vrij beste laag van dode huidcellen van het gezicht elimineert. Dermabrasie is een grovere aanpak, die zich ontdoet van nog meer lagen. Ongeveer net zo als je zijn geweest om schuurpapier wrijven op uw deal met (die je niet mag!) Maar de schuurpapier beeldspraak is de standaard gedachte aan wat deze aanpak met zich meebrengt. De dermatoloog zal uw deal verdoven met eerst en dan start het wegwerken van niveaus door middel van de ‘schuren’ procedure. Restauratie is meestal een paar maanden. Uw huid zal uiteindelijk schurft. Na de korsten tuimelen van, zal nieuwe huid ontstaan ​​met een schone jeugdige gloed. Dit werkt best op mensen met een zeer lichte of donkere huid. Individuen in betrekking kan eventueel wilt laten verschijnen voor een meer techniek.

Test laser resurfacing. Dit is nog een andere manier om afwezig puistjes te wissen en ten slotte zich te ontdoen van zits littekens. Dit is een redelijk nieuwe manier van handelen en het moet echt worden vermeld dat niet een ton van de proeven uitgevoerd op de uitgebreide expressie resultaten. Bij deze methode wordt een laser steeds gebruikt om puistjes littekens te roeien. Vanaf nu de twee lasers in gebruik zijn de CO2-laser en de YAG laser. Beide even voeren soortgelijke punten en uw medische professional kan heel goed een voorkeur hebben boven die ze willen gebruiken. Maar houd in gedachten te weten te komen over elke en uiteindelijk de keuze is aan jou. De laser is effectief in een gelijkwaardige trend zoals dermabrasie. Het verwijdert de belangrijkste lagen van de huid die is beschadigd, zodat nieuwe voedzame huid kan verbeteren. Hersteltijd is een paar weken. Uw arts kan eventueel heb je een actuele zalf te gebruiken als goed te ondersteunen bij het herstel cursus van actie. Afhankelijk van de diepte van acne littekens, soms verbanden zijn essentieel als perfect.

Heb een chemische peeling uitgevoerd. Dit is een goede remedie tegen uiterst mild puistjes littekens. Unieke soorten zuur worden gebruikt om de beste huidlaag. Het zuur wordt vervolgens uitgeroeid ongeveer vijftien minuten erna. Eens te meer dit zal zich te ontdoen van de best beoordeelde beschadigde lagen van de opperhuid. Roodheid en zwelling is typisch kort na de behandeling. Op basis van de gebruikte hoeveelheid zuur kan hersteltijd krijgen van een dag tot enkele maanden.

Verkrijg de Punch Approach. Dit is bedoeld voor mensen vandaag de dag met diepe ontpit acne littekens. Net als bij een haartransplantatie, een stuk gehavende huid is
‘Geponst’ dan gehaald. Dan poriën en huidtransplantatie wordt genomen, over het algemeen uit het begeleiden van het oor, en gepositioneerd precies waar de gehavende huid werd verwijderd. Na deze kuur is vol het kan ook worden samengevoegd met laser resurfacing of dermabrasie. Als het gebied van de huid is bescheiden genoeg, kan een transplantaat mogelijk niet nodig om te ruilen. Ook als de littekens is niet diep in de poriën en de huid, uw dermatoloog misschien wel klaar om simpelweg punch weg de leidende niveaus van de huid en toestaan ​​dat de onderliggende lagen te genezen en te voorschijn komen. Hersteltijd kan wel een paar maanden duren of voor een langere periode.

Denk Augmentation. Dit is een aanpak waarbij uw dermatoloog injecteert vulstoffen, normaal collageen, onder de huid te strak de acne littekens plaats helpen. Ook de arts kan goed verwerven overtollige vet uit andere gebieden in uw systeem en injecteer die nogal van collageen. Restauratie tijd is kort, een werkdag bij de meeste, want het is eigenlijk net als het verkrijgen van andere schot. Mannen en vrouwen vaak terugkeren naar de klus te klaren juiste afwezig. Opgemerkt moet worden dat dit een tijdelijke verzorgen van op de minuut, langdurige ongeveer 6 maanden. In de nabije toekomst als onderscheiden ‘vulmiddelen’ worden geïdentificeerd, kan het voorgaande langer.

Category: Supplementen

Comments are closed.