How To Get Rid van Acne met een lagere glycemische Dieet programma

begrijpen over de glycemische index van verschillende voedingsmiddelen. Glycemische index (GI) is een bedrag toegewezen aan een etenswaren meestal gebaseerd op hoe snel het verhoogt de bloedsuikerspiegel in het systeem. Base de meeste van uw voedingsmiddelen op minimale glycemische voedingsmiddelen zelfs bloedsuikerspiegel behouden door de werkdag.

Kies vol korrels alternatief van verwerkte granen. Meest complete graan maaltijden zijn zeer laag op de glycemische index en zijn welvarend aan vezels. Probeer om bruine rijst in plaats van witte rijst, gekiemde granen brood als een alternatief van wit brood, en staal lagere haver in plaats van snel havermout eten.

dingen zoals een portie magere eiwitten opnemen met zowat elk voedsel. Peulvruchten (zaden van peulvruchten), linzen, bonen, eiwit, en vissen zijn uitstekende bronnen van magere eiwitten. Eiwit normaal vullen en verlaagt de algemene glycemische lading van een voedingsmiddel

Verhoog 5-7 porties fruit en groenten op uw dagelijkse voeding plan. De meeste vruchten en groenten zijn niet alleen lager op de glycemische index, maar ook boordevol totaal van anti-oxidanten die de hoge kwaliteit van de huid in de verlengde termijn te verhogen.

Neem een ​​grote brede verscheidenheid van voedsel in uw dieet. Uitsluiten nooit levensmiddel of voedsel groepen gecentreerd algemeen op hun glycemische index. Houd portiegroottes van grote GI voedsel klein, en in hen neemt in combinatie met minimale GI maaltijden tot continue bloedsuikerspiegel bijbenen.

Probeer zure specerijen eten met je voeding. Knijp wat citroensap meer dan je groenten, of verbruiken een salade met een azijn dressing met uw voedsel. Wetenschappelijke tests melden dat specerijen dit soort als azijn, citroensap en limoensap aanzienlijk kan het kappen van de glycemische invloed van een zetmeelrijke voeding.

Knip zeer laag-nutriënten, hogere-suiker drankjes deze als frisdrank uit je voeding plan. In plaats daarvan, drank drinkt water met een scheutje citroen of kruidenthee met uw maaltijden. Frisdranken en zelfs sommige vruchtensappen hebben een ton suiker en kan ongelooflijk snel verhogen bloedsuikerspiegel stadia.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.