How to Get Rid van acne op je rug weer Places

Overschakelen van bar schoonmaken zeep om een ​​anti-bacteriële reiniger. Een flink aantal gevallen zeep zal gewoon irriteren en verergeren terug zits. Het kan fijn zijn om te gebruiken op andere situaties, maar niet overal een breakout. Eigenlijk, aan de slag in dienst van een reinigingsmiddel dat is geformuleerd voor uw ontmoeting. Ze zijn veel zachter.

Spoel grondig af. Dit is een extra essentiële maatregel om gewoon bij het streven om duidelijk weer op zits. Wanneer je weggaat schoonmaken zeep residu op uw lichaam, het kan verstoppen je poriën en waarschijnlijk verlengen de tijd van een uitbraak.

Start exfoliërende. Huid is poriën en de huid, en scrubben kan zeker in staat stellen het ontdoen van de nutteloze vlokken en zelfs versnellen van de ‘genezen’ van uw breakout.

Gebruik een benzoyl-peroxide crème op je breakout plaatsen. Toch de meeste mensen geloven dat deze stijl van het product is alleen voor hun confronteren, zal het gewoon precies dezelfde opnieuw uit te voeren op een persoon terug. Je kan heel goed moeten hebben om de hulp van een man of vrouw of familie lid om elke individuele locatie te bereiken inroepen.

Investeer in een alpha hydroxy lotion. De meeste mensen gebruiken alpha hydroxy op hun gezicht, net zoals benzoyl-peroxide crèmes, kan lotion duidelijk zits staat, allebei die op uw confronteren en hele lichaam.

verbruiken veel H2O. Maar dit zal waarschijnlijk niet wezenlijk ondersteunen u te ontdoen van terug acne, zal het uw huid gezond, die een terugkeer van die vlekken kunnen verminderen.

Begin voeden op een zeer lage extra vet, mooi-goed uitgebalanceerd dieet plan. Een partij zoals drinkwater, uw dieet plan zal niet echt te ontdoen van de puistjes, maar het kan versnellen een schijnbare-up en blijven houden die puistjes op afstand later op.

Category: Dieten

Comments are closed.