How to Get Rid van Acne Spots

Behoud je poriën en de huid grondig schoon, maar niet irriteren. Veel gezichtsscrubs bevatten significante bits van dode huidcellen die zeer kleine schaafwonden kan maken op uw huid. Vanwege het feit dat de schaafwonden maken uw algehele gezicht karmozijn, de puistjes crack-out is veel minder herkenbaar in vergelijking maar in feite, scheurt je huid doet vrijwel niets om puistjes te minimaliseren. In plaats daarvan, kijk op een scrub voor de gevoelige huid en wrijf het op lichtzinnig voor het spoelen met koud drinkwater.

Verzacht de roodheid. Een puistjes split-out eindresultaten in ontstoken karmozijn puistjes als gevolg van de spanning in de verstopte poriën. Preventie is het van essentieel belang, maar als een puistje is gezwollen en staren boos op de hele wereld vanuit het midden van je voorhoofd, het is tijd om letsel controle vast te stellen.

Chill de puist met een ijsblokje verpakt in een paar lagen van tissues. Bevochtig het weefsel een beetje en houd hem lichtjes op het puistje. Blijf uit de buurt van het plaatsen van een ijsblokje onmiddellijk op een puistjes breakout bevriest het delicate weefsel en zelfs verder vervelend dat het moeilijk te houden.

Behandel het puistje als je klimop vergiftigen of een aanval van in contact komen met dermatitis. Calamine lotion, gedept op de vlekken vóór het slapen gaan, zal de pijn en jeuk te verminderen en te ondersteunen uitdrogen van de puist. Ook een minimale beetje zuiveringszout, gecombineerd met een druppel water, genereert een pasta die u kunt gebruiken om puistjes voordat je gaat op snooze.

Gebruik make-up artist strategieën om een ​​zits split-out omvatten een aantal enkele uren. Ongeacht uw mooiste hygiëne plan, zits transpireren. Het is een goed-erkende realiteit dat je gezicht heel helder en acne-helemaal gratis zal zijn wanneer je zit bij het huishouden op zich maar het duurde niet lang als de schattige persoon uit de wetenschap klasse je mee uit vraagt, zult u onmiddellijk het verwerven van een enorme puist.

Houd een arsenaal aan-puist die items voor gebruik wanneer je moet volledig dat puist onzichtbaar of zo dicht mogelijk bij onzichtbaar als waarschijnlijk.

maken

Pop het puistje alleen als het zeer besmette en de pus is duidelijk onder de huid. Op het moment dat een puist bereikt deze fase, waardoor de pus, heel voorzichtig, is noodzakelijk. Houd een heel warm washandje op de puist voor een paar minuten om je poriën te openen. Pop voorzichtig de puist met schone vingertoppen maar de plek niet irriteren door te knijpen veel te hard.

Houden aan door het wassen van je confronteren met een lichte scrub, masseren uw volledige ontmoeting en nek en spoelen met veel drinkwater. Dep je ontmoeting droog en gebruik een dunne laag van niet-vette vochtinbrengende crème. Toestaan ​​dat de moisturizer te stellen op ‘,’ de vorming van een schoon oppervlak op je huid.

Gebruik je foundation make-up en maken het mogelijk voor het drogen vlak voor gebruik te maken van een comfortabel droog washandje (microfiber is zeer goed) en polijsten van uw confronteren om overmatig basis te elimineren. Blijf uit de buurt van polijsten de puistjes maar buff volledig rond je wenkbrauwen en haarlijn.

Dab een teeny-kleine hoeveelheid concealer rechtsaf de puist. De essentiële in dit artikel is om een ​​echt klein totaal gebruiken en zet het alleen op het puistje. Een wattenstaafje is nuttig voor het maken van de juiste concealer. Laat de concealer drogen.

Herhaal de toepassing van uw stichting make-up vrij ijverig, deppen slechts een klein bedrag op de puist. Na nog maar eens, laat de stichting om te drogen en buff het overtollige. De oorzaak dit effectief is omdat de samenstelling glad de huid, zoals puistjes, bij gebruik in dunne lagen en gepolijst zodat het niet oppervlak aangekoekt.

Werk af met een lichtgewicht laagje gezichtspoeder. Mis deze actie niet overslaan. Poeder krijgt ontdoen van glans en wanneer uw gezicht gebied is glanzend elke kleine porie is merkbaar. Denk na over muurverf. Als je een muur met glanzende verf te schilderen, krijgt u ieder en elk ding en deuk te zien. Dat gezegd hebbende, als je een platte verf gebruiken, de onvolkomenheden niet weerspiegelen de milde en niet een single in de ruimte zal ze te zien.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.