How to Get Rid van Acne

zodra Reinig uw confronteren, nek en haarlijn als of 2 keer elke dag. Reinig zorgvuldig door wrijven je vingertoppen in een ronde beweging en afspoelen met lauw drinkwater.

verkrijgen over-the-counter geneesmiddelen puistjes. U kunt eventueel hebben om te proberen een aantal van voordat je tegenkomt het beste een bepaalde voor uw poriën en de huid. Ze komen voor in een breed assortiment van de tarieven, en meer prijzig is meestal niet groter.

Wees waakzaam bij het gebruik van alle poriën en huid producten. Implementeer alleen olie-gratis make-up, lotion en zonnebrandmiddelen. De soorten die ‘nonacnegenic’ of ‘noncomedogenic’ bladeren zijn best.

Handhaaf haarproducten uit je gezicht. Bedek uw deal met met een handdoek al toepassen haargel, haarlak en mousse. Hoewel het krijgen van een douche, schoon uw deal met de definitieve weg te nemen shampoo en conditioner die

kan laten werken uw ervaring.

Behoud zweet, kiemen en stof van je gezicht. Trek verlengd haar wanneer het is ongelooflijk warm, en te voorkomen dat het aantrekken van hoeden en parasols.

Zie een huid arts als uw acne is het beïnvloeden van uw zelf-gevoel van eigenwaarde. Een arts kan eventueel voorschrijven van een zwaar verplichting behandeling of nemen zelfs nog verder preventieve maatregelen.

Transformeer uw eten plan. Nemen in chocolade, kan snoep en vette en schadelijke voeding ongetwijfeld invloed hebben op uw teint. Beperken junk food items inslikken, krijgen veel vitaminen en leiden een allround evenwichtige levensstijl.

Category: Dieten

Comments are closed.