How to Get Rid van Adult Cyclische Acne

Accutane is afgeleid van vitamine A en is in wezen een hoge dosis dat vitamine. Het zou uitstekend geschikt voor mensen met volwassen cyclische zits vooral omdat, volgens Acne breakouts.org, ‘Accutane werkt om gedeeltelijke of uitgebreide klaring van zits te krijgen in ongeveer vijfennegentig% van de mensen … ongeacht ongeacht of ze hebben ontstekings-of niet-inflammatoire acne. ‘

Jongere vrouwen Wellness suggereert dat orale contraceptiva supplementen acne kan verhogen. Aan de andere kant, poriën en de huid Behandeling Artsen stelt dat ‘Sommige dames krijgen zits wanneer ze stoppen met de geboorte regelen supplementen. De capsules misschien zijn hun acne behouden op de baai.’ Als u het stopzetten van orale anticonceptiva, bel een dermatoloog voor preventieve actuele remedies.

Sinds volwassen cyclische puistjes laait hele hormonale periodes, kan het gemakkelijker te voorkomen. Dermatologen kunnen plaatselijke behandeling met benzoylperoxide, salicylzuur en glycolzuur of advocaat boven-the-counter producten voorschrijven. Volgens Dr Wattenberg, kan extra intense acne misschien betrekken systemische antibiotica, zoals tetracycline, Minocin, Erythromycine. Chemische of laser peelings zijn een andere optie.

Category: Dieten

Comments are closed.