How to Get Rid van All-Over systeem Zits

Douche dag-tot-dag met een salicylzuur-afhankelijke cleanser. Implementeren van het reinigingsmiddel om een ​​washandje of andere bad scrubber en masseer uw hele systeem voor een paar tot 5 minuten. Douchen is van vitaal belang, omdat zweet en vuil zijn de meest typische triggers van het lichaam van acne.

Vermijd schrobben taai, omdat dit zal alleen maar verder meer wakkeren uw acne en creëren een onbalans in de oliën uw huid creëert.

je haar schoon met een pH-evenwichtige shampoo. De shampoo zal onvermijdelijk komen in contact maken met uw huid en dus moet je een persoon die pH evenwichtig en olie kosteloos te selecteren. Als je haar is lang, grondig schoon haar is vooral belangrijk omdat het raakt je gezicht gebied, je schouders en je opnieuw.

Spoel je poriën en de huid en het haar volledig om alles uit zeep. Residuele zeep kan blokkeren poriën en extra zits problemen ontwikkelen.

Droog uw huid voorzichtig met een handdoek te reinigen en uit te houden tot je volledig droog voorafgaand aan het zetten outfits op.

Implementeer een puistjes crème die is opgericht voor alle-over acne. Deze crèmes zijn samengesteld uit elementen die de olie-generatie concentraties van uw huid evenwicht. Ze hebben ook veilig drogen puistjes die al bestaat.

Gebruik gratis passende kleding gemaakt van comfortabel ademend normale vezels zoals katoen. Omdat katoen maakt je poriën en de huid ademen, het helpt te behouden zweten op een minimum. Blijf weg van stoffen die je poriën en de huid, die als witte wol, of materialen die fors zijn en kan misschien leiden tot transpireren irriteren, dit soort als leer-based.

Category: Gezond eten

Comments are closed.