How to Get Rid van Back Acne Fast

Back Puistjes

Het is echt ontmoedigend om acne op uw deal met. Maar het is nog extra lastig als je pukkels op je weer. Weer acne, gewoonlijk aangeduid als bacne, is extra populair dan je aannemen. Het probleem is, mensen niet meer begrijpen meteen dat ze acne te wijten aan het feit dat het cant juiste weg worden opgemerkt. Normaal gelegenheden, u alleen ontdekken dat je weer terug zits als je je weer krassen en onbedoeld afschrapen de zits. Ouch!

Als je pukkels op je rug, onderzoeken op en zoek uit hoe zich te ontdoen van zits snel weer.

Wat Oorzaken Weer terug Zits?

Net als gezicht zits, weer terug zits wordt veroorzaakt door het vinden van poriën verstopt raken met vuil, talg en dode huidcellen. Het heeft weer verschillende talgklieren die olie produceren om je poriën en de huid te hydrateren. Dat gezegd hebbende, van tijd tot tijd de klieren leveren veel te veel, het produceren van de poriën verstopt raken. Dode huidcellen ook ophopen op je poriën en de huid rond de tijd en bijdragen aan de verstopping van de poriën. Wanneer gemengd met microben, pukkels begint aan de oppervlakte.

How to Get Rid van Back again Acne snel op Huis

een . Ga douchen.

De 1e punt om naar te kijken bij de behandeling van acne terug is je eigen hygiëne. Als u de luie verscheidenheid die douches net wanneer je echt zin in hebt, moet je niet verbaasd zijn als je veel puistjes op je rug. Maak er een gedrag om te baden elke dag. Dit helpt zich te ontdoen van micro-organisme en verwijdert nutteloze huidcellen van het oppervlak van uw huid. Gebruik antibacteriële zeep reinigen en reinig uw totale lichaam helemaal. Vergeet ook niet om een ​​douche na een vermoeiende actie die u veroorzaakt aan overvloedig transpireren overwegen.

twee. Wekelijks scrubben.

Het principe van exfoliërende misschien nieuw voor u is of u gewoon aannemen haar nog een buitensporig ding dat slechts ijdele meisjes doen. Dat gezegd hebbende, scrubben je huid is van cruciaal belang bij het zoeken om zich te ontdoen van puistjes weer. Levenloze huidcellen kan het leiden tot een van je poriën vinden van verstopt zijn. Gebruik een zachte exfoliant en scrubben je huid zodra een 7 dagen.

3. Denk nog eens aan terug acne behandelingen.

Er zijn een heleboel van over-the-counter medicijnen voor terug acne. Het uitzoeken van een persoon die salicylzuur of benzoylperoxide bevat. Deze componenten hulp poel uit nutteloze huidcellen en bacteriën te vernietigen. Behandelplannen voor terug acne komen vaak bij type gel. Alleen voor een klein totaal van de medicatie op je puistjes en laat het drogen vlak voor het aantrekken van kleding.

vier. Weg van strakke kleding te houden.

Aantrekken strakke kleding toch weer niet acne veroorzaken, maar het kan uw probleem verergeren. Beperkte kleren en die worden gemaakt van synthetische levert niet uw huid om te ademen mogelijk te maken. Het uitzoeken van kleding, gemaakt van puur natuurlijke producten en kleding in kleding die niet zo goed beperkt. Dit kan ook helpen op de lange termijn weer te voorkomen acne.

vijf. Grondig reinigen van uw stoffen.

Iemand van de meest verwaarloosde punten wanneer de hoop om acne te behandelen weer wordt het onderhoud van uw materialen goed schoon. Als u niet regelmatig schoon uw slopen, handdoeken en moltons, bent u uitvoeren absoluut niets maar ziektekiemen te trekken. Wanneer u vervuilde materialen, micro-organisme te introduceren om uw huid die kan leiden tot acne.

6. Breng een bezoek aan uw huid arts.

Net na het geven van je huid behandeling regime een paar weken om alleen te controleren, maar zie je kleine tot geen vooruitgang op alle, is het tijd om een ​​kijkje te nemen uw huid arts. Weer acne kan moeilijk te bieden met en medicatie zouden kunnen worden wilde zijn. Overleggen met een deskundige en praat met voor medicijnen of behandelingen die u zullen helpen zich te ontdoen van terug zits speedy

Dicht bij het net.:

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.