How to Get Rid van Back Acne

Wat leidt tot Again Puistjes?

Iedereen haat acne, en de rug zits is niet zo populair ook niet, dat is de reden waarom ik zal het aanbieden van je ideeën over hoe zich te ontdoen van de rug puistjes . Maar vlak voordat we praten over de oplossingen die kunnen worden gebruikt om zich te ontdoen van terug acne, moeten we in eerste instantie volledig te begrijpen de primaire leidt tot weer terug van puistjes . Net als elke andere vorm van puistjes, bacne (weer terug acne) vindt plaats wanneer de poriën van uw huid blijken te zijn verstopt. Deze poriën te zetten in verstopt wanneer je lichaam talgklieren beginnen produceren van extra talg. In wezen je poriën verstopt met veel te sterk talg en resulteren in dode huidcellen te blijven steken in daar ook. Deze volledige puinhoop trekt doorgaans microben wat onvermijdelijk betekent dat je acne hebt opgedaan.

Doe beperkte kleding trekker terug puistjes? Tal van mannen en vrouwen met rug acne denken als het dragen strakke outfits misschien wel het brengen van hun weer terug acne. Perfect, kan terwijl sportieve beperkt shirts je weer terug acne nog erger te maken dan het al istight jurken dit doen als ze te verleiden in het zweet die mengt met uw andere poriën en de huid oilsback acne niet kunnen uitsluitend worden toegeschreven aan beperkte kleding. Zelfs zo, het verminderen van de wrijving op je rug weer vrijwel altijd ontspannen uw bacne. (Logeren shirtless thuis en het werken met handtassen als een alternatief van rugzakken zijn twee goede technieken om puistjes terug te verminderen.)

Ontvangt ontdoen van de rug acne kan nogal lastig zijn, want er zijn extra talgklieren op je rug dan andere vlekken op je gehele lichaam (veel meer talgklieren betekent extra talg wordt ontwikkeld die leidt tot acne). Slechts een ander motief kan het heel uitdagend om zich te ontdoen van de rug zits zijn is dat de poriën en de huid op je weer is dikker dan de huid op andere delen van uw systeem, dit heeft de neiging om het weer terug duurzamer te hanteren. Niemand weet ervan overtuigd wat triggers weer acnealthough de vermoedelijke daders zijn hormonen, spanning en geneticswhich is waarom een ​​aantal deskundigen wijzen erop dat je doel op in principe behandeling terug acne is dan wat haar zal veroorzaken. Die levert ons naar de meest vitale deel van dit artikel, waar door ik zal het aanbieden van u tips over hoe zich te ontdoen van acne snel weer .

Hoe wordt Get Rid van Back puistjes

 • vasthouden stoffen grondig te reinigen helpt zich te ontdoen van weer acne. Smerige dingen trekt in micro-organismen als een magneet, en microben is echt perfect bij verslechtering of zelfs opnieuw beginnen zits, dus van nu af aan zal het uw taak om uw kussenslopen, matras lakens, handdoeken, overhemden, beha’s, en alles wat te bewaren die zal worden het aanraken van je rug duidelijk. Als je net als ik, dan zou dit een fluitje van een cent voor je. Maar voor degenen onder u die vinden het een uitdaging om te blijven om hun dingen te houden reinigen, good luck (testen een extra techniek om zich te ontdoen van het systeem puistjes). Bedenk dat je hypoallergene wasmiddelen en wasverzachters doek moet gebruiken om ongemak te voorkomen. (U kunt deze eco-vriendelijk en chemische gratis oplossingen vinden op biologisch voedsel handelaren.)
 • Wassen regelmatig een goede manier om zich te ontdoen van acne op je weer . Maak alle vertrouwen in je anti-bacteriële zeep en een douche nemen ten minste twee keer per werkdag en direct na elke actie die kan ertoe leiden dat u te zweten. (Recall, zweet vermengt zich met huid oliën die kunnen verstoppen je poriën extra dan ze momenteel zijn. We willen dat niet.) Regelmatig douchen is ongelooflijk nuttig, maar over-wassen zal soms leiden tot uw huid uit te drogen en zal gevolgen tegenover mensen die u zoekt voor te ontwikkelen. Wassen met mate.
 • Het wegwerken van dode huidcellen door scrubben na 4 momenten een 7 dagen is nog een andere aanpak om zich te ontdoen van acne weer . Omdat de huid op de rug is dikker dan de huid op andere delen van het systeem, scrubben vrij onschadelijk te maken. Controleer verschillende soorten peelings (loofahs, borstels, washandjes, en vele anderen.) En zien welke het beste presteert op uw huid. Neem behandeling veel te veel niet te exfoliëren, omdat dit zal leiden tot uw huid geïrriteerd en zal je nog erger af dan als je oorspronkelijke begonnen. Ook als je toevallig te gaan om samen te werken met een scrub, zorg ervoor dat je een basis van suiker een persoon gezien het feit dat het wordt verbeterd voor de huid dan de op basis van zout meestal een te gebruiken.
 • Rub- op gels of medische crèmes die benzoylperoxide of salicylzuur kan worden gebruikt als een terug acne behandeling methode . Je moet slechts een persoon van de dan aangegeven bacne behandelingen gegeven dat ze niet communiceren met elkaar heel effectief te gebruiken. Zie uw nabijgelegen huid arts voor zijn / haar suggestie op welke crème / gel die je moet gebruiken en vervolgens gebruiken het om je weer acne volgens de instructies. Voortdurend rekening houden met de zalf tijd om te proberen als deze gels hebben de neiging om chemische stoffen op te nemen die zouden kunnen vernietigen of bleekwater outfits geven. Alleen van toepassing op verontreinigde locaties, zoals het maken van het gebruik van veel te sterk ongunstige succes kunnen leiden.
 • Last but not least, het bekijken van uw dermatoloog kan je meest effectieve selectie te hebben ontdoen van acne weer als geen van de andere bacne oplossingen werken voor je. Vakantieoord bij deze keuze alleen nadat u hebt geëxperimenteerd met de andere mogelijkheid gedurende ten minste twee weken, als de definitieve resultaten kan eventueel een al aan de oppervlakte. U wilt misschien ook vragen hulp van een professional als je ondergaan van frequent paniek, spanning, of hebben kleine zelfstandige esteemall variabelen die leiden tot je weer acne.
 • Puur natuur Terug Acne Cures

  Als u wilt ontdoen van de rug puistjes normaal nogmaals, dan kunt u eventueel willen overwegen uit slechts een van de volgende puur natuurlijk terug acne behandelingen . (Deze werken meestal als zeer goed of zelfs beter dan de bacne behandelplannen gesproken over eerder vermeld.) Lees verder voor richtlijnen over hoe zich te ontdoen van zits weer de natuurlijke manier .

 • Aloë Vera – Deze gel (komt ook in andere types) kan een geweldige manier om aanzienlijk verminderen uw weer acne’s roodheid en ontsteking. Deze plant heeft ook vastgesteld zeer nuttig in hebben ontdoen van de rug zits littekens vaak nog door bacne te zijn. Implementeren van de Aloë Vera resolutie / gel / crème / plant aan de getroffen gebieden onmiddellijk na het gebruik van een bad voor het beste resultaat
 • Apple Cider Vinegar -. Dit weer puur natuur terug zits alternatief bewezen om te helpen lager uw rug acne door het doden van micro-organismen en door het absorberen overtollige olie ontdekt op je poriën en de huid. (Dit wordt afgewerkt door het verlagen van de huiden PH (de maat van haar acidibility)). Om uit te beginnen, maak een oplossing van appelazijn en water met tien% steeds de azijn en de ontspanning verblijft water. Gebruik deze remedie op de getroffen plaatsen op je rug. Voor veel betere resultaten proberen de uitbreiding van het aandeel van de cider azijn aan het water. Behouden het uitvoeren van dit recht totdat je beginnen om de poriën en de huid irritatie merken wanneer wordt het antwoord
 • Tea Tree Oil -. Dit is mijn persoonlijke geliefde puur natuurlijke manier om zich te ontdoen van terug acne . Deze olie, wanneer deze gebruikt worden om het weer, helpt ruïne microben die zijn de belangrijkste dader achter weer zits breakouts. Stel van deze olie als alternatief voor medicinale lotions of gels en gebruiken daarvan. Neem voorzichtigheid, aan de andere kant, als uw huid kan komen over dit puur natuurlijke terug acne therapie irritant.
 • Opnieuw acne behandelingen

  Er zijn tal van verschillende weer puistjes behandeling opties , als je net hoger dan gezien hebben. Je grootste inzet om zich te ontdoen van weer zits is aan elk individu van de meer dan weer terug acne testen breakouts geneest voor ten minste twee weken vlak voor de verhuizing op de proppen komen. Als alles faalt, dan gaat uw dichtstbijzijnde dermatoloog kon het enige alternatief u nog overblijven. Met dat moment gezegd zijnde, hebben we nu concluderen onze write-up en ik hoop dat door het lezen van dit heb je geleerd hoe zich te ontdoen van de rug zits .

  Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.