How to Get Rid van Butt Acne

Hoewel het douchen, gebruik dan een loofah met uw typische reinigings zeepproducten om de locatie grondig te reinigen helemaal. De loofah zal stimuleren immers de poriën en de huid, hoewel het reinigen diep in de poriën. De invigoration helpen boost omloop, die een bekeerling zal hulp beschermen tegen voorzienbare toekomst kont pimples vormen.

Gebruik en masseer zachtjes een exfoliërende crème in de billen, te concentreren op de invloed plaatsen. Spoel mooi. Afschilfering kan helpen verwijderen dode huidcellen die kunnen val onzuiverheden en leiden tot kont acne.

Gebruik een samentrekkende zoals Sea Breeze, of Schoon en Kristalhelder met een watje en laat aan de lucht drogen. Deze fase kan misschien steken een minimale beetje, maar net als je moeder vaak uitgelegd over medicijnen dat is hoe je weet dat het operating.The adstringerende zal de bijstand uit te roeien micro-organismen en zweet die de poriën kunnen verstoppen en zullen hulp herstellen huidige puistjes, terwijl het blokkeren nabije toekomst voorvallen.

Herhaal deze procedure ‘s ochtends vroeg en’ s avonds zo goed als vlak na het doen van oefeningen.

Als je niet ziet vooruitgang in uw kwaal rechter na twee weken een afspraak maken met een dermatoloog, die bereid zijn om meer te genezen adviseren zal zijn.

Category: Dieten

Comments are closed.