How to Get Rid van Critical Acne

Behoud wapens aanwezig in je ervaringen. Het kan een eenvoudig, kwestie om te zeggen nog een aantal mensen misschien niet weten dat wanneer u uw deal aan met, je armen vertrekken olie op je ervaring. Dit maakt het vaak aanzienlijke acne erger. Als je een patroon van het aanraken van je puistjes, of het aanraken van de geselecteerde plaatsen op je gezicht, testen kennis van wanneer je het doet te zijn en trachten te beëindigen.

Reinig uw ervaring na in de ochtend en toen ‘s nachts. Wat je ook gebruikt, een grote regel is om uw ervaring twee keer per dag wassen. Nog meer dan dat en u zult uw huid uitdrogen, en zodra het algemeen niet voldoende is. Gebruik een zeep die is rustgevend op je huid en hydraterende.

dames moeten altijd hun make-up af vlak voor matras en milde koopwaar make-up. Aantrekken make-up de hele snooze is een gegarandeerde manier om acne te veroorzaken om te bouwen. Zelfs als je echt moe, zorg ervoor dat je met al je make-up off elke nacht. U zult ook willen om te controleren dat je niet gebruik te maken van een make-up producten die olie gecentreerd. Deze zullen alleen plaatsen extra olie op je confronteren en leiden tot extra acne.

Gebruik producten ontwikkeld om slechte zits worstelen. Je hebt de commercials bekeken en gelezen van de verschillende merknamen. Er is zeker geen eenzame product dat effectief allerbeste te wijten aan het feit ieders huid is onderscheidend is. Je zou kunnen hebben om te hopen van producten proberen om een ​​bijzonder dat effectief is ontdekken, maar er zal een post die er zijn dat zal werken voor je. Sommige mensen hebben vandaag te gaan door zo veel als vijf verschillende producten op voorhand op het krijgen van slechts een ze willen.

Nadenken over het zien van een dermatoloog. Als de over-the-counter medicatie niet werkt voor u, gaan zien een dermatoloog voor hulp. Vaak zal uw huid arts krachtiger recept therapieën die kunnen fungeren voor je puistjes hebt, of hij misschien wel klaar om u handige ideeën die je niet geloofd hebben van te geven.

Category: Gezond eten

Comments are closed.