How to Get Rid van donkere tekeningen en Dim plaatsen van Acne

Hallo mijn lieve goede vrienden, hoop dat jullie allemaal van hoge kwaliteit, vandaag voelde gewoon te delen met u allen een aantal van de grootste methoden om zich te ontdoen van darkish merken van puistjes gewoon omdat ik voelde dat dit het juiste moment om te doen zo. Waarom? Van System, met de zomer maanden, acne en puistjes is een typische uitdaging voor veel van ons. Ik vrees alleen het gevoel van bezit ze pop-up op mijn deal met. De kwestie dook naar mij: Hoe kan ik te ontdoen van darkish plaatsen van zits? Dus ik was op jacht naar een aantal van deze eenvoudige remedies die mij in staat zal stellen uit. Vandaar dat verondersteld om te delen met u allen veel te, hoop dat het helpt je ook.

20 Methoden om zich te ontdoen van Darkish tekeningen en Dim Places

  1. Implementatie sandelhout en rozenwater pasta kan worden beschouwd als een krachtige manier om zich te ontdoen van darkish acne merken van confronteren. Vertrekken voor 50 procent een uur en dan afwassen. Verwezenlijking van dit regelmatig zal steunen om kristalheldere de merken.
  2. Fenegriek wordt gezegd dat het nuttig remedie voor acne zijn. Gewoon maken een pasta van fenegriek bladeren en uit te voeren op de getroffen regio.
  3. Olijfolie en helpt bij het vervagen acne merken. ‘S avonds tijd, net massage een aantal druppels olijfolie op de deal met en laten. In de ochtend af te wassen met lauw h2o.

vier. Komkommer sap wordt erkend voor het uitvoeren gloeien om de ontmoeting en zal helpen bij het verminderen van acne merken ook. Je kunt het gebruiken op de ontmoeting met de assist van een katoenen bal en gewoon vertrekken. U kunt zelfs citroensap meng het ook.

vijf. Lemon wordt gezegd dat het een organisch bleekmiddel, zowel van toepassing citroensap rechtdoor de acne littekens met een watje of anders zijn Gebruik citroenschil en zorgvuldig masseren het gezicht. Uitvoeren van deze zal een zichtbare variatie in uw in het algemeen gezicht algehele look veel te bieden.

6. Ijsblokjes zijn efficiënt geïdentificeerd in het voorkomen van puistjes breakouts van het hebben nog erger. Net wikkel ijs dobbelstenen in een katoenen stof en wrijf op de confronteren. Het is belangrijk op te merken dat je echt moet op geen enkele wijze wrijven ijsklontje direct als het kon mogelijk warmte je gezicht gebied omhoog. Dus, is een katoenen doek over het algemeen wilde. Het zal de acne verminderen oplaaien.

Krachtige Puistjes Marks Procedure Normaal

7. Tea tree olie is blootgelegd nuttig bij de behandeling van acne merken. Er zijn tal van zits crèmes beschikbaar die tea tree olie hebben als 1 van de meest belangrijke stoffen. Ga voor deze lotions of anders onmiddellijk gebruik maken van de olie.

8. Aloe Vera is een magische plant als het gaat om therapeutische littekens evenals het verminderen van ontstekingen. U kunt de aloë vera pulp zowel direct of anders te combineren in het citroensap en vervolgens implementeren. Hebben deze op een typische basis.

negen. Onderscheidend stijlen van sappen , zoals sinaasappelsap, tomatensap, ananassap blijken gunstig voor de visuele aantrekkingskracht van acne te verminderen.

10. Honey gemengd met citroen veel te werken wonderen voor darkish spots van puistjes. Het wordt erkend anti bacteriële huizen bezitten en stopt dus aankomende puistjes ook.

eleven.A pasta geproduceerd van bittere melk, product en honing moet worden gebruikt op de ontmoeting rechte regelmatig. Dit kan helpen bij het elimineren darkish spots van acne in een normale foundation.

12. U kunt ook gebruik maken van ui sap in combinatie met honing op de acne merken. Kies gewoon 1 eetlepel ui sap en twee eetlepels honing en meng ze goed en gebruik op de invloed gebieden.

Technieken om zich te ontdoen van Dim Marks uit Zits In een natuurlijke manier

dertien. Masseer de zits littekens met vitamine E olie. Het is efficiënt in het minimaliseren van bruine plekken en darkish spots van confronteren. Je kunt eigenlijk gebruik maken van de vitamine E olie op je hele confronteren ook om de reden dat het wordt erkend als een huid voedster.

veertien. Een exfoliërende ervaring masker gemaakt van havermout , honing en melk is ook nuttig voor het verminderen van acne merken. Neem ongeveer dertig gram havermout, 2 el honing en 3 eetlepels van de melk en goed te combineren. Gebruik het voorzichtig op het gezicht en therapeutische massage met zachte handen in ronde beweging. Dit verschaft een gloed op de geconfronteerd en verlaagt puistjes eveneens merken.

15. Als waarschijnlijke, verwerven lijnzaad in uw dieet programma mogelijk als voedingssupplement of anders lijnzaadolie toe te passen op de ontmoeting. Het verbetert de bloedsomloop zo goed en brengt glans op de deal met uitzondering van het wegnemen van dim spots van zits.

16. Een eco-vriendelijke thee lotion is ook goed in het behandelen van puistjes littekens. U kunt groene thee per dag te consumeren of anders gewoon de lotion.

17. Chemische peelings veel te worden geproduceerd gebruik van door dermatologen in het helpen u te ontdoen van puistjes littekens en darkish plekken . Maar dit moet zijn toevlucht alleen als je echt kritisch acne. Of anders, als je wilt kun je vooraf met in de residentie van schillen die ook werken zeer goed voor puistjes eliminatie.

achttien. Kamille thee kan ook worden toegepast voor de identieke doelstelling . Net bereiden kamille thee en wanneer het afkoelt nemen citroensap aan. Gebruik het dan op de zits merken met een tender wattenschijfje.

19. Tandpasta veel te is een geweldig zits verwijdering product. Inderdaad, het is verkrijgbaar in uw huishouden zelf. Implementeren op de zits en puistjes nachts tijd en verdwijnen het. In de vroege ochtend ziet u de ontsteking en roodheid krijgen daalde neer.

twintig. Baking soda pasta is praktisch in fading de puistjes merken. Het is slechts een van de meest effectieve natuurlijke peelings. Gewoon een pasta van zuiveringszout en water en gebruik op de deal met. Het verwijdert overtollige olie uit de huid en ook nutteloos huid lagen waardoor u een stralende en frisse nieuwe huid.

Category: Dieten

Comments are closed.