How to Get Rid van micro organismen Activering Cystic puistjes

Reinig de ruimte 2 keer met de dag, gebruik te maken van een antibacterieel reinigingsmiddel. In aanvulling op het uitroeien van microben, zal de reiniger te ontdoen van make-up, te veel olie en zweet.

Gebruik een samentrekkende op het gebied beïnvloed. Reinigers helpen om uw huid chemische stabiliteit te behouden, te beschermen tegen overtollige olie generatie. Ze bestaan ​​meestal alcoholen om je poriën en de huid uitdrogen en doden microben.

scrubben je huid, gebruik te maken van eventueel een gezichtsbehandeling of menselijk lichaam scrub. Afschilfering sloughs weg dode huidcellen en micro-organismen die op de vloer lagen van uw huid wonen. Deze diepe reiniging dringt je poriën, zorg ervoor dat ze zijn geen kosten van acne creëren micro-organisme. Exfoliëren 2-3 keer per week.

Stoom de regio. Vul een kom met kokend water. Adres uw hoofd of systeem component met een handdoek en staan ​​meer dan de kom, zodat de stoom naar de getroffen plek dringen. Steam diep reinigt je poriën, trekken deeltjes en bacteriën uit.

Gebruik een benzoylperoxide zits remedie product om uw cystic puistjes. Benzoylperoxide doodt ziektekiemen, helpen om uw acne te verbeteren. Het stimuleert ook de poriën en de huid mobiele omzet, met behoud van de huid helder en gezond. U kunt het ontdekken in de meeste drugs of aantrekkelijkheid-shops.

Heb op losse katoenen outfits. Strakke, kunstmatige kleding vangt micro-organismen aanstaande om uw huid, verergering van cystic acne. Verwijder bezwete kleding en reinigt je poriën en de huid onmiddellijk te gaan met cystische zits.

Category: Supplementen

Comments are closed.