How to Get Rid van puistjes in drie keer? stap voor actie

Grote ma begrijpt beter

acnes, substantiële poriën, donkere plaats, leeftijd plaatsen of ongelijkmatige teint meestal de typische huid moeilijkheden met vrouwen van alle leeftijden.

Niet lang geleden ze had gemaakt en leerde nieuwe benaderingen om de ideale huid je vaak had gewenst voor geven, maar echter niet alle van ons kunnen veroorloven.

dus Ive begonnen met lookup voor veel minder dure technieken om de poriën en de huid ik ervaren in het algemeen wensen. Direct na het zoeken en op zoek naar vele benaderingen met geen gebruik kreeg ik een heel klein beetje ontevreden.

Dan op een bepaalde werkdag Ik was aan het surfen mijn grand ma en ontdekte dat ze ervaren een pretty awesome huid ondanks haar leeftijd.

Ive aangenomen dat ze werd geboren op deze manier, maar Ive vroeg haar welke manier, kan goed zijn ze bezitten een aantal poriën en de huid regime die me zal toelaten.

Ik was versteld van haar antwoord, toen ze vertelde me dat ze ervoer een paar poriën en de huid complicaties toen ze op mijn leeftijd en ze geïdentificeerd de remedie met onze Egyptische voorgeslachten.

Door de uitzonderlijke toestand van haar poriën en de huid Ive vastbesloten om het een check-out. Daarna op was ik erg blij met de effecten

Nu is mijn verandering aan mijn voorgeslachten methoden te delen, met andere mensen die niet konden veroorloven om te betalen voor de nieuwe technieken te gebruiken, daarnaast zijn goedkoop, nuttig en veilig voor hulp de reden dat het allemaal normaal is.

3 optreden heeft Zits Kosteloze Skin

Acne had een huid uitdaging in tiener en volwassenen, eventueel haar grote roze, witte kop geweest of zelfs zwarte koppen kunt u gemakkelijk te ontdoen van hen door een eenvoudig programma en alles wat je nodig hebt,

(komkommer, citroen, roos h2o, honing en azijn.)

 • Meng een 50 procent kopje azijn met een kopje water reinig uw deal met het moment in de vroege ochtend met de voormalige mix voor 3 dagen, om weg te doen met de kiemen waardoor de acnes.
 • Wrijf een 50% schijfje citroen in je gezicht gebied in de ochtend net nadat je het schoon met de azijn, het water combineren en laat het tien minuten, aan de dimensie van de acne te verminderen.
 • Wassen met warmte H2O en ingesteld honing op je gezicht voor 5 minuten, maar na reinigen met warm water en vervolgens fris drinkwater, om de micro-organismen triggering de acnes te verminderen en hebben stralende huid.
 • Knijp een 50% geschilde komkommer en gewoon de komkommer sap en meng het met een citroen en vier eetlepels rose drinkwater.
 • Gebruik maken van de vorige combineren twee keer per dag, als je een hectische routine gebruiken het ‘s nachts 20 minuten net voor het slapen gaan en zorg ervoor dat u gebruik maken van een verfrissende combinatie van elke individuele tijd zult u het gebruikt.

Strategies

 • Kies of krassen op de acne verdwijnt een schemerige plaats.
 • Dont wrijf het schijfje citroen moeilijk om uw ervaring of laat het voor veel meer dan 10 minuten.
 • Dont wassen uw deal met veel meer dan nadat met de azijn water mengsel.
 • Het kan heel goed overwegen veel meer dan 3 keer in overeenstemming met uw huid stijl, dus houden met deze snelle drie manieren tot je hebt de satisfing effecten.
 • Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.