How to Get Rid van puistjes littekens de organische manier

â € ¢ H2o – Het is belangrijk om voldoende drinkwater te drinken elke afzonderlijke dag. Het drinken van water helpt het behoud van uw poriën en de huid voldoende gehydrateerd uit de binnen naar buiten en stellen u in staat verontreinigingen uit te roeien je hele lichaam.

â € ¢ Natuurlijke vitaminen A, E en C – Probeer voedingsmiddelen die rijk is aan deze natuurlijke vitaminen eten. Vitamine A zal helpen versterken van de poriën en de huid. Vitamine E bevordert gezonde genezing van de poriën en de huid weefsel. Vitamine C bevordert een evenwichtige immuunproces en vermindert ontstekingen.

â € ¢ tomaat en komkommer Slices – Tomaten hebben zuren die de poriën en de huid zal verharden. Plakjes komkommer zal afkoelen, kalmeren, en draai de poriën in de huid.

â € ¢ sandelhoutpasta – Maak een pasta van sandelhout poeder en H2O en gebruiken om de getroffen delen en laat een nacht rusten. In de ochtend, afspoelen met nette H2O. Als de poriën en de huid ziet er ook droge of gevoelige, hydrateren met aloë vera.

â € ¢ Bakpoeder Paste – Maak een papje van bakpoeder en water. Wrijf het mengsel in een cirkelvormige beweging boven de acne littekens gedurende dertig seconden. Spoel na met koud H2O.

â € ¢ Honey – Implementeren van een compact volume van honing op de gehavende plekken en vertrekken op 15 minuten. Spoelen met verbazingwekkende water. Herhaal deze techniek twee momenten per werkdag.

â € ¢ Knoflook – Pureer een teentje knoflook en verdelen over de getroffen plaatsen. Deze methode levert doorgaans effecten in een 7 dagen. U kunt ook kiezen voor 1 teentje capsule drie keer per werkdag samen met de gepureerde knoflook te helpen versnellen van de therapeutische aanpak.

â € ¢ Apple Cider Vinegar – Meng een bepaald onderdeel appelazijn met een enkel element H2O en gebruiken om de zits littekens in de vroege ochtend en de avond. Appelazijn bestaat uit appelzuur aan hulp het herstel van de pH-waarde en verzachten de huid.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.