How to Get Rid van puistjes op de billen

Verander uw beddengoed zowat elke andere dag totdat je acne verdwijnt. Wanneer je slaapt, is microben om de lakens verzonden, en u zult constant reinfect de omgeving als je niet verbetert uw beddengoed vaak. Was in bleekmiddel of antibacteriële wasmiddel in de verzengende h2o om een ​​infectie te elimineren.

Gebruik katoenen ondergoed en loszittende broek. Zits wil ruimte om te ademen in krijgen om te genezen. Als zits wordt veroorzaakt door ingegroeide haren, kan het worden verergerd door het product te wrijven tegen uw huid. Behouden kleding als losse als haalbaar, en hebben op ademend materiaal.

Spuit de wc-bril met bleekwater snel na elk gebruik in te kopen om weg te houden van de verspreiding van de infectie van de badkamer rugleuning naar je billen.

scrubben je billen met de dag. Gebruik een borstel weer, een buff trekje of een puistjes scrub. Dit zal zich te ontdoen van dode huidcellen opbouw die mogelijk verstoppen de poriën en toe te voegen aan puistjes. Wassen met een antibacteriële zeep microben die kunnen produceren de breakouts doden.

Gebruik een munt modder masker na of twee keer per week op je billen te trekken uit elke diepe bacteriële infecties. Reinig de getroffen plaats met antibacteriële zeep reinigen, vervolgens implementeren warme washandjes om de regio voor een paar minuten. Droog zorgvuldig en vervolgens implementeren van de modder masker om je billen. Ga op je buik op een vlakke ondergrond, in staat het masker te drogen, verwijder deze dan met warmte water.

Gebruik een puistjes product dat salicylzuur of benzoylperoxide om te zorgen voor het getroffen gebied omvat. Rekening houden met een voorgeschreven medicijn, zoals Retin-A tretinoïne op de een infectie te pakken. Een huid arts kan antibiotica voorschrijven voor knobbeltje of cystic infecties. In sommige gevallen wordt puistjes soms ingegeven door medewerkers een infectie in het bloed, die kunnen worden gecontroleerd met antibiotica.

Kies niet op uw acne. Als je een ontwikkeling moet halen, weg te nemen het gebruik te maken van schone tissue en lichte stress, zodat u niet leiden tot littekens. Blijf bij met het schoonmaken van met anti-bacteriële zeep reinigen en een toner om de poriën te sluiten.

Category: Dieten

Comments are closed.