How to Get Rid van puistjes op het bovenlichaam Naturally

Kan je te ontdoen van puistjes op de borst natuurlijk?

Heren

en vrouwen zijn vaak bang als ze erachter komen dat ze kwetsbaar zijn voor acne. Als dit u, dan zult u niet nodig om bang voor een langere periode om de reden dat, met de juiste methoden, kunt u de ellende van je poriën en de huid te stimuleren en te ontdoen van deze verzwarende puistjes …

p Het is allemaal om begrip van de beste stappen te verwerven. Het aanhangende om tips moet om u te helpen bij het elimineren van de vreselijke pukkels op je bovenlichaam.

Maar, voorafgaand aan het krijgen in hoe zich te ontdoen van acne op het bovenlichaam door natuurlijke middelen , moet u een kijkje nemen op deze geweldige online video over hoe puistjes is ingegeven nemen. (Er is een product of dienst wordt gepromoot op zijn einde, maar je kunt negeren dat ik koos deze video alleen maar vanwege de geweldige rationalisatie en grafiek …)

Nu dat je een veel groter plan over wat de oorzaken van acne, zorg ervoor dat u luisteren naar de befaamde dr. Joseph Mercola over hoe zich te ontdoen van puistjes normaal …

De cruciale details optreden van Dr Mercola online video zijn: –

 • Acne is psychologisch en emotioneel echt pijnlijk voor de patiënt, met name jongeren.
 • standaard systeem Dermatoligists ‘is om antibiotica voor te schrijven voor de een-infectie triggering microben.
 • Ondanks het feit dat antibiotica kan hulp bij de infectie die moet je niet zorgen voor de fundamentele voorwaarde.
 • Dus stelt hij zeer eenvoudige puur natuurlijke methoden die hij suggereert, voert vrijwel zowat elke keer …

 • Allereerste, als u opgegeven antibiotica, het verwerven van probiotica op het uitstekende bacteriën in je darmen die zullen worden gedood-off door de antibiotica uit te wisselen.
 • Dieet programma is een belangrijke factor, omdat verhoging van het insulinegehalte en betrokken uitbreiding dingen kunnen leiden tot pukkels, vooral in een persoon die is voorbestemd aan de opbouw van acne laesies.
 • Dus je moet verlagen of te krijgen ontdoen van individuen maaltijden die veel insuline te produceren, bijv. korrels.
 • Alle tarwe koopwaar, die natuurlijke en organische hele granen, zoals omvat brood, granen, pasta, rijst, aardappelen en maïs, enz., zijn koolhydraten, dus leveren verhoogde insuline graden.
 • De arts onderschrijft het vermijden of aanzienlijk beperken deze rassen van koolhydraten. en te vervangen door langer werkende plantaardige koolhydraten als een substituut.

 • Volgens Dr Mercola, vitamine D is van cruciaal belang voor een evenwichtige immuun proces van essentieel belang voor het beheer van infectie. De ideale manier is als gevolg van de zon publiciteit. Zorg voor genoeg zon om de huid een heel lichtgewicht roze tot vitamine D-uitgang optimaliseren veranderen.
 • Als je niet in staat zal zijn om te verkrijgen om het zonlicht, dan kunt u voedingssupplementen gebruiken, maar je zult moeten bloedspiegels controleren om te garanderen u de juiste hoeveelheid te kiezen.
 • Veel meer suggesties over hoe om zich te ontdoen van het bovenlichaam Acne Normaal

  een. Fantastische Habits

  Niet knijp je puistjes en bultjes. Dit zou het mogelijk maken voor bacteriën om in de open wond, die zal leiden tot extra plekken en littekens

  Hetzelfde geldt voor zelfs het aanraken van de aangedane plek:. Nooit contact of wrijf het besmette gebied als deze kan overdragen micro-organisme van je armen en de omliggende huid in de laesies.

  voorzichtig wassen en dep ze droog na het sporten of na zweten overvloedig. Krijgen niet-geurende, anti-bacteriële doekjes met u wanneer u vakantie in scenario u niet in staat om toegang te krijgen tot H2O. Maar schoon water is echter het beste.

  je lichaam Maintain goed-gehydrateerd door inname van ten minste 2 tot drie liter drinkwater per werkdag.

  2. Dieet en Acne

  Hier vindt u een aantal veel meer voedingswaarde aanbevelingen om naar te kijken …

  Koud drinkwater vis: Deze zijn compleet van omega-drie meervoudig onverzadigde vetten (zeer goed vet) die het mogelijk maakt om irritatie te verminderen, te behouden vocht en sluiten de huid irriterende stoffen. Ze zijn ook groot in eiwitten die staat vermeld zodat puistjes normaal verminderen. Standaard zijn makreel, tonijn, haring, forel, zalm, enz.

  Noten en zaden:. Deze zijn aan meervoudig onverzadigde vetten geladen ook, maar ze ook tonnen van vitamine E onder meer ter ondersteuning van uitroeiing van de zonder kosten radicalen die kan je poriën en de huid kwetsen. Neem in overvloed van macadamia noten, amandelen, zonnebloempitten, pijnboompitten en pinda’s

  Schaaldieren:. Matters dit soort als oesters, krab, kreeft en langoustines, enz., zijn rijk aan zink. Het is gebleken dat zink is essentieel in immuunbescherming techniek en de reparatie van wonden

  Eco-vriendelijke bladgroenten:. Plantaardige zoals boerenkool, broccoli, asperges en spinazie, enz., bevatten veel essentiële vitaminen , metalen, vitaminen en mineralen en vezels essentiële ondersteuning herleven de huid en poriën

  Foods grote vitamine C:. Vitamine C kan in de productie van collageen en afscherming huid tegen zonlicht pijn. Gemeenschappelijke middelen van vitamine C zijn bosbessen, aardbeien, kersen, mandarijnen, mandarijnen, sinaasappels, rode paprika, karmozijnrood kool en aardappelen.

  3. Kruiden voor Acne

  Tal van kruiden hebben organische woningen die kunnen helpen zich te ontdoen van acne. Je kunt ze krijgen van uw welzijn maaltijden winkel of drogist. Enkele van de meest productieve are:-

  • Dandelion
  • Garlic
  • Calendula
  • Cedarwood
  • Burdock
  • Juniper
  • Fumitory
  • Aloe vera

  Vergeet niet, normaal overleggen met uw zorgverzekeraar net voor het aanbreken van een organische oplossingen zeker dat ze gelijk hebben en zonder risico’s voor uw specifieke omstandigheden te zijn.

  Conclusie

  Als u ondergaan van zits op de borst, of zonder twijfel als je opgemaakt met van zits elke plaats op uw lichaam, kunt u kosteloos van het zijn als je betaalt sluit besteden aan wat u inch

  In typische, alle voedingsmiddelen die ervoor zorgt dat uw insuline varieert toenemen, triggers ontsteking in je hele lichaam, of verlaagt je lichaam puur natuurlijke afweer, kan leiden tot acne.

  De belangrijkste voedingsmiddel rassen weg te houden van zijn suikers, zuivel maken, granen, verwerkt voedingsmiddel, gefrituurd voedsel en verzadigd vet.

  Aan de andere kant, proberen om een ​​groot deel van de vis te eten (speciaal kille drinken water vissen), noten en zaden, onervaren bladgroenten, en maaltijden superieur aan vitamine C.

  Het laatst van allen, als Dr Mercola opgemerkt, met ideale maten van vitamine D is echt cruciaal. De ideale manier om het te krijgen is door middel van veilige zon publiciteit.

  Als je aan te passen aan een gezondere, meer goed uitgebalanceerd dieet plan, zoals het vermijden van cafeïne en alcoholische dranken, dan moet je gaan om sterk verbeteren van uw mogelijkheden het wegwerken van uw zits voor zeer goed. En zal niet nalaten om uw vitamine D herinneren!

  Disclaimer

  Het materiaal van deze Hub is alleen voor informatieve toepassingen. Het is niet bedoeld als vervanging voor rechts-gezondheid-gerelateerde diagnose, behandeling methode of dienst zijn, en je moet niet denken dat het is. Meestal in overleg met uw welzijn-zorgverlener / arts / arts vlak voor het krijgen van alle drugs, pure behandelingen, voedingssupplementen, of het maken van een belangrijke wijzigingen in uw dieet regime.

  Category: Supplementen

  Comments are closed.