How to Get Rid van puistjes Opnieuw in een 7 dagen

Was je weer twee keer per dag, het werken met een antibacterieel reinigingsmiddel. Zweet, vuil en micro-organismen kunnen alle trekker en verergeren acne. Door het reinigen van je weer twee keer per dag, je uit deze puistjes-producerende moeilijkheden.

scrubben je weer, het werken met een loofah en menselijke body scrub. Afschilfering behandelt en voorkomt verstopte poriën die puistjes verergeren. Intentie om je weer 2 keer exfoliëren voor elke week.

Elimineer kleding direct na het sporten. Als je verblijf in bezwete kleding, kan het aanzienlijk weer verergeren uw rug acne. Als je niet klaar bent om te douchen direct na het uitvoeren van uit, tegen minimale wijzig uw shirt.

Verspreid acne verhelpen product over je weer. Kies een crème die benzoylperoxide, een nuttig onderdeel in de strijd tegen puistjes bevat. U kunt dergelijke lotions meer vinden dan-the-counter in de meeste drug verkooppunten.

Bouw een pasta met gelijkwaardige delen zuiveringszout en drinkwater. Gebruik maken van de pasta om je opnieuw en laat het blijven er te zijn voor twintig tot 30 minuten. De baking soda zal micro organisme te vernietigen en genieten van overtollige olie, waardoor uw rug puistjes.

Gebruik een diepe reiniging masker op je weer. U kunt een masker dat is ontworpen om te worden aangebracht op het hele lichaam of een gezichtsmasker zal ook optreden gebruiken. Kies 1 dat modder of citroenzuur die helpen zich te ontdoen van zits omvat.

Gebruik gratis, katoenen outfits. Strakke kleding vallen zweet en micro-organismen naast je poriën en de huid, vooral voor acne. Kunstmatige producten echt niet laat uw huid om te ademen, ook het creëren van zits.

Zie een huidarts. Als je op lange termijn weer terug acne, moet u mogelijk moeten worden op de behandeling voorschrijven om het te behandelen. Uw dermatoloog kan ook in een positie om u een cortisone schot om zich te ontdoen van nauwkeurige puistjes meteen geven. Hoewel dit niet een lange-termijn oplossing oplossing, kan het bekwaam zich te ontdoen van acne snel voorafgaand aan een kritische feest.

Category: Gezond eten

Comments are closed.