How to Get Rid van puistjes Places en Acne

mijn techniek voor de hand liggende huid

p Dit is mijn strategie voor de zeer duidelijke poriën en de huid. Zijn ongecompliceerde om te voldoen aan en ik houden aan het. Ik heb uitgelegd aan mijn enkele vrienden dit systeem en het heeft gewerkt voor hen. 4 ongecompliceerd te houden aan stappen en een bonus mysterie zeer goed erkend honderden decennia.

Actie een

Tijdens uw douche net net voordat je uit je poriën theChinesefor zal open en verzacht. Dit is wanneer u een gebied van gezicht scrub gebruiken. De ontmoeting scrub ik voorsta is Garnier Pure Lively Meeëter Clearing Scrub. Een klein deel spreiding in de hand en voorzichtig gemasseerd in uw deal met moet het lukken. Vervolgens uitspoelen.

Actie 2

Net na je droog van uw douche hydrateren. Na hydraterende gebruiken TCP eventuele zichtbare plekken. Gebruik wat wattenstaafjes, genieten van de penpunt van de kiem in het TCP en blijf naar uw locatie voor ongeveer 5 seconden. Een klein prikkende is goed. De TCP ik aanraad is Boots hebben merknaam, Initial Assist Antiseptische Vloeistof. Je moet je niet nodig hebt om het te verdunnen en kan er gelijk uit de fles.

Stap 3

Wanneer u zich in uit te voeren of faculteit, zelfs een verblijf buiten in de typische, spoel je gezicht met warmte drinkwater. Dit zal uiteindelijk vuil en vet hebben in de huid zonder de noodzaak van het wassen veel te veel pure oliën uit je poriën en de huid.

Move

De vier

de einde van de werkdag, onderzoekt uw puistjes … Eventuele echt het gevoel helemaal klaar of hebben een witte kop reinig je vingers en geef ze een squeeze. Check out en krijgen de kern van de plaats uit of knijp tot het puistje bloedt. Spoel je confronteren met warmte drinkwater nogmaals en dan helemaal opnieuw te hydrateren met een geweldige avond crème die is toning huizen om je poriën te scherpen. Compleet off door het toepassen van TCP om zichtbaar en vers geperst vlekken en rust!

Key

Deze minimale Yeoschrysanthemum thee sapdozen zijn opmerkelijk. Ik solliciteerde naar vreselijke puistjes op mijn rug te hebben en na het drinken van een bepaalde van deze dag voor een maand en knijpen huidige plaatsen, mijn weer opgeklaard. Ik stopte met het drinken van hen voor een bij en de vlekken langzaam en geleidelijk kwam terug, dus nu elke zo typisch krijg ik wat om ze te houden vervelende plekken op de baai.

U kunt deze vinden op mostChinesesupermarkets en er niet zo duur . Dit spul heeft een grote ontgiftende invloed!

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.