How to Get Rid van puistjes Zonder Items

Verkrijg de temperatuur van het water gewoon passend. Schakel de warme h2o kraan en wacht rond voor het drinkwater slechts een klein beetje warmer dan je normaal zou ontdekken comfortabel voor een warme douche zijn. Dit zal mogelijk betekenen H2O dat is niet te warm voor je vingers, maar is slechts een kleine onaangenaam warm op je gezicht. Gebruik geen H2O dat is pijnlijk warm, want het is mogelijk om H2O te krijgen tegen schadelijke en zelfs brandwonden temperaturen van enkele residentie kranen.

Week de washandje in zeer heet H2O en wring hem marginaal. Het moet ergens tussen vocht en soppende voor het beste effect te zijn.

Breng het washandje op je gezicht. Als de temperatuur van het water is ideaal, moet het echt een minimale onaangename op 1, maar beginnen om echt te voelen aangenaam na een paar seconden. Als dit niet de omstandigheid, het drinkwater beiden ook puur of ook ongelooflijk warm en moet worden aangepast.

Handhaaf het washandje over plaatsen van uw huid getroffen met acne. De hitte van de H2O zal je poriën te openen en het mogelijk maken voor de reiniging van oliën, vuil, levenloze huid cellen en micro-organismen vast in ‘.

Implementeer verse warme H2O en herhalen. Betalen unieke kennisgeving aan probleem plekken en gebieden waar de poriën en de huid is veel meer waarschijnlijk om olie op te vangen of niet plat uitgerekt, dit soort als de huid van je voorhoofd, in de buurt van je haarlijn, over de hoeken van je neus, en rond je mond en kin.

Was uw deal met met regelmatige reiniging zeep als gewone. Doe dit tijdig onmiddellijk na de software van warme h2o. Een fundamentele zeep, minimaal, is nodig om te helpen acne af als deze zal breken olie, maar het gehele lichaam zepen die detergent-voornamelijk gebaseerd kan mogelijk afwijken van uw poriën en de huid droog. Het schrobben beweging, die wordt versterkt als je een washandje gebruiken, exfoliates levenloze huid en kan helpen wegnemen andere deeltjes.

Category: Dieten

Comments are closed.