How to Get Rid van Red Zits hobbels

Reinig uw gezicht gebied 3 gevallen van dag tot dag op een normale dienstregeling. In overeenstemming met Paula Begoun, de maker van ‘The Elegance Bijbel, ‘moet u een matige gezichts reiniging zeep, aangebracht met een soepele washandje gebruiken om weg te blijven van uw huid irriteren verder meer.

Vermijd hard schrobben. Schrobben van uw gezicht gebied kunnen irriteren de poriën, het produceren van versterkte olie-productie. Daarnaast ruwe schrobben ageert de poriën en de huid en helpt om de roodheid lijken erger.

Gebruik het sap van een komkommer op je huid en zorgen voor het in te stellen totdat uiteindelijk het droogt. Dit scherpt de poriën en vermindert huidproblemen.

Voorkom het aanraken van je deal met. Je vingers hebben gecreëerd up oliën en bacteriën op hen die zits nog erger te maken. De veel minder je ageren je poriën en de huid, des te sneller de roodheid zal verdwijnen.

Breng een schar van tandpasta op de paarse bult en laat het een nacht opgericht. Als de tandpasta droogt, zal het trekken van een aantal van de olie uit de acne, afnemende ontsteking en roodheid. Weggespoeld de tandpasta in de ochtend met warme H2O en een delicate washandje.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.