How to Get Rid van snurken door natuurlijke middelen

Verbeter de keel en tong spierweefsel door routines. Een bijzondere training is om een ​​potlood te plaatsen over uw beste en onderste rijen van de tand. Houdt het potlood er zonder een groot deel van de stam voor ongeveer vijf minuten. Een andere training is om het puntje van je tong op de onderste rij van uw email te zetten, en duw voorzichtig de tong tegen de tanden. Hou deze positie gedurende 5 minuten, dan los te komen. Wanneer de keel en tong spiergroepen zijn krachtiger, zal het vooruitzicht dat de tong weer zal dalen van je keel en blokkeren de luchtwegen als je snooze verminderen.

Spoel je neus met een combinatie van zout, soda en water. Combineer met elkaar een / 4 theelepel. kosjer zout en een / vier theelepel. zuiveringszout met een kopje warm drinkwater. Vul een nasaal irrigatie spuit met deze remedie. Kantel je hoofd om een ​​enkel aspect, en ter plaatse van de suggestie van de irrigatie spuit in de hogere neusgat. Start de verhuizing van de remedie door dringende de zuiger van de spuit. Het antwoord zal bewegen in het neusgat, via de sinus doorgang en zal drain uit de daling neusgat. Dit zout remedie zal spoelen vuil of nasale irriterende stoffen die de neus kan blokkeren en leiden u te snurken. Al snel na het aanbrengen van de nasale irrigatie methode, blaas voorzichtig je neus om duidelijk uit welke extra vocht.

Drop extra kilo’s. Overtollig lichaamsgewicht op het menselijk lichaam, vooral in de hals vlek, kan het resultaat van een persoon snurken probleem. De overtollige kilo’s in de nek regio plaatst overmatige krachten op de keel. Dit maakt het moeilijker voor de lucht te streamen via de luchtwegen. Sinds plaats pond daling is praktisch onhaalbaar, training en verbruiken veel minder calorieën per werkdag om zich te ontdoen van het lichaamsgewicht boven uw volledige hele lichaam.

Staakt het gebruik van tabak. Als je een roker bent, kan de rook leiden tot een vernauwing van de luchtwegen. Rook kan de membranen irriteren in de neus en kan ervoor zorgen dat ze zwellen, belemmeren uw vermogen om in-en uitademen.

Wijzig de situatie waarin je snooze. Als je op je rug liggen wanneer je sluimeren, heb je een betere kans op snurken. Wanneer u op uw weer liggen, de tong ontspant en kan de luchtwegen blokkeren, wat leidt tot u te snurken.

Beperk alcoholische dranken inname rond bedtijd. Alcoholische dranken is een kalmerend middel en kan uw spierweefsel rusten. De tong kan veel veel meer ontspannen te krijgen, het stimuleren van de vooruitzichten van het blokkeren van uw luchtwegen.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.