How to Get Rid van verouderde Acne littekens

Exfolieer uw huid met een extreem licht, grote korrel scrub. Voeren het zachtjes in de huid met warmte water in bescheiden kringen, alvorens te spoelen en deppen droog. Doe dit een keer of 2 keer per week.

Behoud de huid geconditioneerd met een zachte, niet-vette moisturizer te steunen in de huid van de algehele gezondheid, elasticiteit en potentie om over een litteken krijgen door regeneratie van nieuwe huid.

Gebruik een poriën en de huid lichter of bleken product naar het litteken elke ochtend en elke avond. Laat geen drastische termen als & # x201Cbleaching ‘bang maken. U gained’t eindigen met een wit-gewassen ontmoeting. De energetische ingrediënt in deze over-the-counter producten en oplossingen is de identieke als je & # x2019d krijgen van een huidarts, maar in een meer compacte volume. Wat je tegenkomt op uw supermarkt en drogist kasten moet echt twee% hydrochinon hebben.

Situatie je poriën en de huid na een week met 100% cacaoboter. Het product of dienst wordt aangeboden in een harde kleven. Net wrijf de stick op uw ervaring, en mengen met uw vingertoppen. Laat het zitten voor ongeveer 20 minuten van tevoren weg te vegen, maar niet schoon te maken het af.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.