How to Get Rid van White Places On Your Enamel

Heeft u herkenbare witte plekken op je tanden? Hebben ze beïnvloed je zelfvertrouwen of zelfs als u wilt om zich te ontdoen van deze witte vlekken op je tanden, zijn er nogal wat veranderingen in het dieet kun je net zo effectief te maken als een handvol oplossingen die uw tandarts kan adviseren. Deze witte vlekken zijn echt extra calcium deposito’s. Wanneer u echt uw tandarts 1e rechts moeten raadplegen voordat er iets helemaal niet, er zijn een aantal technieken die u kunt gebruiken om zich te ontdoen van deze witte plekken.

Wat zijn de oorzaken van witte vlekken op Enamel?

voeding, genetica, het verwijderen van de beugels kan alle bouwen witte vlekken op je tanden. Het is typisch locaties van ontkalkt email dat kan leiden tot de verslechtering van de tanden. Sommigen kunnen begeleiden naar witte vlek laesie kan een gebied waar een holte goed kan variëteit. Het is ook wijdverbreid in mannen en vrouwen die net hebben meegemaakt hun bretels gehaald omdat er een te maken van plaque in verschillende plekken. Omdat het was ingewikkeld te poetsen hun tanden met bretels, heeft het gemaakt tot getriggerd witte vlekken en moet worden onderzocht met uw tandarts.

veranderingen in uw Programma

U kunt een gebruiken tandpasta met baking soda en peroxide, en ook moet je verschijnen in het gebruik van een sterkere tandenborstel die u toelaten zich te ontdoen van opbouw in uw mouth.You kan mogelijk ook glimp in het investeren in strips, maar wees ervan overtuigd dat u niet uw witte plaatsen nog witter.

Nutritional Wijzigingen

Identiek aan boven-consumeren espresso of thee, dranken zijn de meest directe brengt van verkleuring in uw tand. De vooruitzichten zijn dat u zijn consumeren veel te sterk melk of frisdrank. Zich te ontdoen van deze schadelijke dranken uit uw dieet programma voor een veel betere manier van leven en een stuk aantrekkelijker glimlach. Dus stoppen met consumeren frisdrank, melk, sportdranken, fruit wateren, en zachte dranken die mogelijk zouden kunnen schade toebrengen aan uw email. Houd u aan het water. Het is de beste en meest gezonde drank kun je misschien hebt.

Drastische Technieken om zich te ontdoen van White Places

Je moet altijd met uw tandarts net voordat je geen drastische wijzigingen aan te brengen voor uw mondgezondheid en fitness. Houd in gedachten dat deze therapieën kostbare vrij snel kunt krijgen, maar je moet echt bewust van je mogelijkheden zijn als je echt heel zelfbewust over them.You een fluoride behandeling kan krijgen als uw tandarts beslist dat er een gebrek aan mineralen. Een andere mogelijkheid is om uw tandarts volledige directe hechting op uw tand, wezen krijg je het vinden veneers, die zijn te beschouwen jassen van het vullen zet rechtdoor uw tand, die absoluut maskeert de witte plekken.

Zorg u weten of uw probleem is extra aangesloten op uw levensstijl of als je gewoon wilt een cosmetische reparatie. Worden vertrouwd gemaakt met alle opties die op uw totale welzijn alvorens te investeren in dure behandeling plannen. Als je witte vlekken nog steeds terug na het binden, kijk naar porseleinen veneers laminaat. Het is aa veel meer duurzame manier om nauwkeurig de aanwezigheid van witte plekken. Het advies inwinnen van uw tandarts, en vergeet niet om het algemeen voldoen aan een gezonde voeding plan en lifestyle.

Category: Supplementen

Comments are closed.