How to Get Rid van Yellow Tooth

Baking Soda

Borstel en schoonmaken van uw tanden met behulp van uw gewone tandenborstel, water en soda. Bedien het hoofd van je tandenborstel minder dan drinkwater en vervolgens dompel het in een doos zuiveringszout. Poets al je tanden helemaal in een op en neer beweging. Houd in gedachten te poetsen alle kanten van uw tand. U kunt tanden witter met zuiveringszout, maar als ze zelfs nu niet wat je gewenst, af te wentelen op de volgende stap.

Waterstofperoxide Rinse

Combineer 50% en de helft water en drie binnenlandse% waterstofperoxide in een glazen kom of beker. Krijg wat in uw mond en uw mond spoelen met de combinatie. Spugen de combinatie. Hoewel het veilig is in je mond te hebben, niet drinken de combinatie. Waterstofperoxide wordt gebruikt in de meeste email whitening mengsels uit de drogisterij en tandarts. Waterstofperoxide laat doorgaan met uw mond schoon te houden, kan helpen met bezuinigingen en reinigt en bleekt je tanden.

U kunt tand natuurlijk witter met de items die je nu hebt in uw badkamer.

Rinse

uw mond volledig spoelen met H2O.

Brush

Poets je tanden met uw normale tandenborstel en uw favoriete tandpasta. Het is ideaal als u een whitening en tandsteen beheer tandpasta gebruiken. Het zal uw tanden witter te behouden en te stoppen tandsteen construct up.

Poets je tanden minstens tweemaal per werkdag. Het is ideaal als je kunt poetsen na elke maaltijd. Het is belangrijk om een ​​soepele tandenborstel en een tandpasta die je plezier in de smaak van te gebruiken, zodat je borstel voor een langere periode.

Herkennen hoe zich te ontdoen van de gele glazuur zal u toelaten om een ​​stralende glimlach en witte tanden te hebben.

Blijf uit de buurt van kleuring Goederen

Houd uw email wit door weg te blijven van voedingsmiddelen en slechte gewoonten die vlekken op uw tand geel in de om te beginnen met plaats.

Het gebruik van tabak, espresso en thee zijn berucht voor het kleuren van je tanden, maar wist u dat andere maaltijden die als bosbessen, mosterd, granaatappel, veenbessen en chocolade ook vlek tanden.

Als je eet voedsel dat vlek, zorg ervoor dat u uw tanden te poetsen met je whitening tandpasta of kauwen tanden snel whitening kauwgom net na het eten van de kleuring levensmiddel.

Als u extra informatie over hoe zich te ontdoen van gele tanden wilt, contact op met uw tandarts.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.