How to Get Rid van Zits in een 7 dagen

Miljoenen mensen vandaag de dag op aarde verduren van acne. Zits kan ongelooflijk ongemakkelijk en uiterst moeilijk om zich te ontdoen van. Het goede nieuws is, ik was voorzien van een dagelijkse routine niet alleen te maken om zich te ontdoen van puistjes, maar om het terug te brengen van de terugkeer ook. Hieronder zal ik met u delen de technieken die ik heb geprobeerd met behulp van en wat uiteindelijk werkte. Let op mijn informatie, en je kunt ontdoen van je acne in een 7 dagen.

Dingen die niet werken

Tandpasta strategie Ik had onderzoeken on-line dat tandpasta ontdoen van puistjes kunt krijgen als je gewoon vertrekken het op ‘s nachts. Regretably, dit was niet juist voor mij. Ik verliet de tandpasta op zijn tot de feitelijke zeer dezelfde hoeveelheid zits de volgende dag te verkrijgen. Ik terugkerende dit basisplan voor een tijdje en geen resultaten.

Normaal Strategie Na het verwerven van geen goede resultaten met tandpasta, maakte ik de beslissing om een ​​veel meer puur natuurlijke strategie proberen. Ik ga door op het web dat het gebruik van gemalen munt met een kleine citroensap kon ontdoen van acne in een mum van tijd. Dus ik nam dit programma van dag tot dag en nog steeds geen resultaten.

De eierschaal Techniek Zeker, ik was zo wanhopig. Ik maakte de beslissing om te overwegen om het interieur van eierschalen op de elementen van mijn gezicht met een groot deel van zits. Tot mijn ontzetting, toch, deze methode niet te ontdoen van mijn acne.

Rechts na een poging zo een flink aantal technieken, ik last but not least vond het een die niet alleen werkte voor mij maar voor mijn broer als zeer goed. Als je je aan de basisstappen onder je, ook, zou kunnen worden uitgerust om zich te ontdoen van puistjes in een week!

een. Je gezicht wassen (Facial Cleanser) Dit is de eerste factor moet je echt doen als je wakker wordt. Ik gewoonlijk doe het in de douche. U moet een gezichtsreiniger die is zeer eenvoudig schoon te maken uit gebruiken. Zorg er absoluut zeker mild te zijn bij het maken van deze cleanser om uw huid en ongemak kan leiden tot nog veel meer acne. Ook, zorg ervoor dat u uw vingers schoon te maken voor je raken je gezicht. Elke gezichtsreiniger moet echt werken voor deze fase. Nadat u uw ervaring hebt gewassen, dep het droog met een handdoek en blijf op tot actie 2.

twee. Salicylzuur Salicylzuur is ongelooflijk eenvoudig te ontdekken, en het is niet erg duur. Ik over het algemeen een bescheiden container kopen met ongeveer vijftig pads die dit zuur bevatten. Zoals met de cleanser, zorg ervoor dat aan het licht wanneer u het salicylzuur implementeren om uw deal met. Zet dit zuur allemaal boven en niet alleen op de verontreinigde plekken.

3. Sweat! Deze fase is zeer belangrijk als je wilt om zich te ontdoen van je acne snel. Volgend u klaar bent met technieken 1 en twee, je behandelt zal echt het gevoel erg droog. Veel mensen zullen u uitleggen om een ​​vochtinbrengende crème gebruiken. Ik ben het oneens zo veel moisturizers leiden tot acne. In plaats daarvan moet je een fiets ervaring op te doen of te gaan werken. Je kunt gewoon doen over iets dat de neiging om je drastisch zweten. Ik over het algemeen stuiteren op mijn trampoline voor een uur of zo (Opmerking: Deze actie kan ook worden vervangen door zwemmen als de zee drinkwater is zeer uitstekend voor je poriën en de huid). Zweet is in wezen bestaat uit olieachtige stoffen die leiden tot puistjes. Als gevolg daarvan, het vinden van dit zweet uit je systeem biedt de zits veel minder te voeden. U fundamenteel de ontwikkeling van een onbewoonbaar omgeving voor uw acne. Stap vier moeten direct na deze zet te sluiten.

4. Je gezicht wassen (H2o) Als u zich niet aan deze fase geschikt na je zweet, je zal niet waarschijnlijk bereid zijn om zich te ontdoen van je acne. 1 moet u uw handpalmen reinigen met zeep reinigen en H2O. Maak dan positieve om uw ervaring te wassen net na het uitvoeren van een vorm van fysieke actie die helpt om je transpireren. Echt niet, echter gebruik maken van een gezichtsreiniger om dit te doen. Je moet echt, als alternatief, gebruik koud water. Maak positief om elke sectie van uw ervaring te reinigen totdat uiteindelijk het zweet is niet voor een langere tijd daar. Vervolgens dep je gezicht gebied droog met een handdoek.

vijf. Neem in Healthful Dit is echt 1 van de belangrijkste acties die tot het ontvangen ontdoen van zits. Niet veel mensen vandaag de dag geloven dat waardeloze dieetplan correleert met verbeterde acne, maar ik stel het wel. Dit betekent dat je moet echt omlaag elke junk food items uit je voedsel plan. Zal niet consumeren gebakken etenswaren of ijs product, echt niet drinken frisdrank of milkshakes. Ook, zorg absoluut zeker van bent dat uw volledige vijf porties groenten per werkdag.

zes. Implementeer benzoylperoxide Deze noodzaak om passende voor u klaar naar bed. Benzoylperoxide is snel tegenkomen in de winkels, en het echt zal helpen om zich te ontdoen van zits. Maak gegarandeerd om je armen te wassen, en dan was uw ontmoeting. Gebruik de identieke gezichtsreiniger die je gebruikt in fase 1 om dit te doen. Dep vervolgens uw ervaring droog met een handdoek. Uiteindelijk spuiten sommige benzoylperoxide in je armen en wrijf het over je hele deal met (niet alleen de verontreinigde locaties). Uw huid kan heel goed aanvoelen relatief droog onmiddellijk nadat u dit te doen en kan heel goed ook branden een beetje, maar gezien het feit dat u waarschijnlijk direct rechts matras na het zal nooit last van je veel te veel. Maak positieve niet te gebruiken om aanzienlijk als je bijna nooit gebruikt wordt, voorafgaand aan of als u gevoelige huid. Je nodig hebt om iets te stimuleren het bedrag dat u elke individuele tijd te gebruiken tot je bij het gevoel dat het werk aan het doen is mooi.

zeven. Go To Bed, Wake Up, herhalen Acties Dit regime is niet een ongelooflijk moeilijk 1 te houden aan, en hebben vertrouwen in me, het werkt. Je moet echt lager ontdek een elke dag in de som van puistjes. Daarnaast zal je acne mogelijk zijn roodheid vallen binnen de aanvankelijk paar keer. Ik hoop dat deze aanpak effectief is als perfect voor u als het heeft voor mij. Ik had alleen een redelijke acne, hoewel, dus ik denk dat het zou een minderjarige langer voor een individu met intense zits om zich te ontdoen van deze volledig te kiezen.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.