How to Get Rid van zits littekens Zonder de noodzaak van Operatie

Ontdek het soort acne littekens je hebt. Zie een dermatoloog die kan overbrengen naar de verandering tussen de rassen littekens. Zo kan littekens goed worden aangemerkt als ijs beslissen, boksen, walsen of hypertrofie littekens. Niet elke niet-chirurgische verwijdering technieken zal werken met elke vorm van litteken.

Houd rekening met lasertherapie. Unieke soorten lasers worden gebruik gemaakt van om zich te ontdoen van acne littekens, dit soort als gepulseerde kleurstof-lasers en gefractioneerde lasers. Een dermatoloog kan de vorm van litteken je hebt beoordelen en uitzoeken welke lasersysteem grootst zal werken voor je. Laserbehandeling duurt meestal normaal een flink aantal periodes en kan een aantal van duizend pond in rekening brengen. De meeste mensen hebben minimaal ontstekingen en roodheid voor een paar keer net na het proces.

krijg je een chemische peeling. Een oplossing wordt gebruikt om de huid die zorgt voor de bovenste laag af te pellen. Dit stimuleert nieuwe uitbreiding huid. Chemische peelings algemeen kost een paar honderd pond. Peels zijn over het algemeen alleen krachtig op mensen met milde schrikken.

Breng puistjes litteken crèmes. Actuele acne litteken huid lotions kan mogelijk functioneren op zacht littekens. Oogopslag voor een product met Retin-A of alpha hydroxy zuur. U kunt eventueel nodig heeft om lotions te gebruiken elke dag voor een paar weken of zo lang als een paar maanden.

Gebruik Strenge Pulsed Light. Dit litteken verwijdering methode is effectief door het leveren van pulsen van licht op het litteken. Het helpt verminderen de roodheid in littekens en egale teint. Het kon niet uit te voeren op grote puistjes littekens.

Injecteer een dermal filler. Gespecificeerd puistjes littekens kunnen worden opgevangen met injecties van vulstoffen dit soort als Restylane. Dit is precies verscheidenheid van therapie die van tijd tot tijd geëindigd op rimpels. De inhoud vult het litteken en verhoogt het de precieze mate als omvattende huid, minimaliseren van de verschijning van het litteken. Injecties moeten gewoonlijk moeten worden herhaald om de reden dat de vulstoffen degraderen over maanden.

Poging puur natuurlijke geneeswijzen. Als acne littekens zijn karmozijn en de huid zijn verkleurd, kan volledig natuurlijke therapieën te helpen zorgen voor het probleem. Het toepassen van citroensap kan helpen verminderen roodheid, ter illustratie.

Category: Gezond eten

Comments are closed.