How to Get Rid van Zits Overnight Fast – At-Huishoudelijke Tips en behandelingen

Zits No More!

Acne is een pijn! Het is een belangrijk probleem voor veel mensen, vooral jonge mensen. Acne kan je dagen ruïneren en laat lelijke littekens indien nog onbehandeld. Als je blik in de spiegel en zie een puistje op uw ervaring, zal niet betrokken zijn alleen maar er zijn een groot deel van de technieken die je kunt doen om zich te ontdoen van je puistjes. Vergeet niet: Behandeling voor puistjes moet echt eenvoudig zijn. Dit artikel is bedoeld om u te helpen uw acne problemen eens en voor altijd op te lossen. We zullen de nadruk op twee noodzakelijke punten: Huishoudelijke behandelingen voor puistjes en fundamentele huidbehandeling richtlijnen moet je elke individuele dag merken. Maar voordat je ontdekt hoe zich te ontdoen van zits ‘s nachts, is het eerst belangrijk om een ​​goed begrip van wat triggers het.

Wat Triggers puistjes?

Acne is over het algemeen typisch tussen tieners en allen die in de vroege jaren ’20. Echter, geen enkel een is zonder twijfel veilig en gezond van. Zelfs grote mensen kunnen vinden op hun eigen last van puistjes.

Als een porie op je gezicht ontvangt verstopt met talg, vuil en nutteloze huidcellen, olie opbouwt binnenkant van de porie en zal ertoe leiden dat puistje te voorkomen. Zeer slechte hygiëne en hormonale onbalans toe te voegen aan de waarschijnlijkheid van het hebben van puistjes.

Als u wilt dat uw huid te puistje-kosten-vrij zijn, zijn hier tips over hoe zich te ontdoen van puistjes ‘s nachts.

zes Moeiteloos Approaches to Get Rid van Zits Speedy thuis

hier zijn eenvoudig en succesvol verblijf remedies voor acne die u kunt gebruiken om zich te ontdoen van puistjes zo snel als haalbaar is:

een. Tandpasta

Tandpasta is de meest voorkomende verblijfplaats remedie tegen puistjes. Het heeft triclosan, een antibacterieel middel ook ontdekt in zepen en deodorants. Implementeren van tandpasta op het besmette gebied. Triclosan doodt de ziektekiemen. Al snel na 30 minuten, spoel het af met warm h2o. Maak alle vertrouwen in dat u geen gel niet gebruiken. Gel tandpasta bevat meestal andere elementen die uw huid kunnen irriteren.

twee. Ice Pack

U kunt misschien om van de zinsnede ‘icing je puistjes’ hebben geluisterd. Wikkel een ijs dobbelstenen in een zachte doek en gebruik het specifiek op uw acne. Dit maakt daling ontsteking, zwelling en jeuk. U kunt dit doen nog voordat de zits geheel oppervlakken. Ook, weg te houden van de uitvoering van het ijs op andere locaties van het gezicht los van de verontreinigde plaats als het kan de huid uitdrogen.

Drie

. Lemon Juice

Citroensap bestaat uit vitamine C die functioneert als een samentrekkende. Het helpt bekwaam in het drogen van uw puistjes. Gebruik het citroensap specifiek op de acne plek. Ook het drinken van citroensap kan helpen spoelen verontreinigingen uit je hele lichaam, die in verandering, zou je huid een stuk minder kwetsbaar voor zits breakouts te maken.

vier. Baking Soda

Baking soda of natriumbicarbonaat wordt niet alleen gebruik gemaakt van voor het bakken van brood en koekjes het wordt ook gebruikt in een aantal algemene merchandise gezondheid, zoals shampoo en tandpasta. Zuiveringszout zal helpen reguleren van de pH-waarde van uw huid. U kunt het gebruiken om uw confronteren exfoliëren door het te mengen met het drinken van water tot een pasta te typen. Gebruik de pasta op de besmette enige locatie en er zeker van dat je niet weg op doen gaan het veel te lang, vooral als je een gevoelige huid. Dit vermindert zwelling en ook helpt zich te ontdoen van acne littekens.

vijf. Honing en Kaneel

Honing is een uitstekende verblijfplaats remedie om te zorgen voor zits. Het kan helpen de poriën en de huid te houden zijn vocht. Honing geeft ook essentiële vitaminen en mineralen en helpt bij het doden van de micro-organismen die zits triggers. Solliciteer honing op de zits ruimte en vertrekken het op voor tien minuten. Spoel het af met warm drinkwater. Ook wordt voorgesteld om honing te mengen met kaneel tot een pasta te sorteren. U kunt deze resolutie gebruiken als een masker en weg te gaan het op voor een uur.

6. Egg White

U kunt naar alle waarschijnlijkheid eieren te verkrijgen in uw huishouden de hele tijd, maar je merkt niet dat het gewoon de resolutie die u op jacht naar om zich te ontdoen van zits kan zijn. Breek het ei en scheid de dooier. Gebruik maken van het eiwit op een heldere ervaring en toestaan ​​dat het drogen voor ongeveer 10 minuten. Afspoelen met water verwarmen. Doe dit na een 7 dagen en je zal een stevigere-willen huid te zien.

Andere ideeën over hoe om zich te ontdoen van zits Meteen

 • Op geen enkele manier raak je puistjes , of je gezicht voor die kwestie. Houd uw vingers uit de buurt van uw confronteren zal helpen vuil te vermijden om je poriën verstoppen. Mensen beseffen niet hoe vaak ze contact opnemen met hun gezichten zodat je veel beter beginnen te blijven op de hoogte.
 • Jurk reinigen kledingstukken . Moet dit een gezond verstand. Uw zakdoek en kussen situaties ook onder deze vallen. Deze factoren zijn vaak in contact maken met met uw ervaring, zodat er zeker van dat ze vaak duidelijk.

 • Reinig uw confronteren 2 keer elke dag . Tweemaal is voldoende elke veel meer dan dat kan uw deal leiden met droog worden. Uw ervaring wil ook de zuivere olie je klieren leveren. Het wassen van elk individu nu en dan neemt bij afwezigheid van deze all-natuurlijke vocht weg van uw gezicht.
 • Lichaamsbeweging en gezond eten . Het beschermen van een gezonde levensstijl wil hulp heb je prachtige huid. Geef ruim de tijd voor het uitoefenen, idealiter ten minste drie gevallen per week. Ook bestaan ​​uit fruit en groenten, noten en totale korrels in uw dagelijkse eten plan.
 • stressbestendig . Wakker worden in de vroege ochtend alleen kan overkomen dat je een puist op je gezicht ongetwijfeld stressvol zijn, maar van stress verergert alleen uw probleem. Laat je niet ongerust ook aanzienlijk. Worry gedrag alleen maar leiden tot slechte huid.
 • Het advies inwinnen van uw huisarts . In sommige gevallen kan zits intens dat het vraagt ​​om gezondheidsgerelateerde ingebrekestelling.

  Rondom Als de home remedies voor acne bovenstaande niet uit te voeren, ga en zie uw zorgverzekeraar meteen.

 • de world-wide-web:

  Category: Snel gewicht te verliezen

  Comments are closed.