How to Get Rid van Zits Pock Marks

Gebruik een litteken remedie product om uw acne pock merken. Deze lotions zijn verkrijgbaar boven de teller meeste Medicijnendetailhandel. U kunt ook meer robuuste litteken remedie crèmes via een recept van uw medische professional. Gebruik de crème minimaal twee keer elke dag. Typisch, kan het op zijn minst 12 weken om de resultaten te zien.

Masseer je huid. Dit verhoogt de bloedsomloop naar de regio en breekt littekenweefsel, daarop in een veel meer zelfs huidtextuur. Gebruik zakelijke ronde bewegingen naar de regio te wrijven voor ongeveer twee minuten van dag tot dag.

Get chemische peelings. Een erkend deskundige zal chemicaliën die weg het gebied niveaus van je poriën en de huid verbranden van toepassing. Zodra je poriën en de huid herstelt, zal het lijken jonge, aanzienlijk minder vernield en veel meer zelfs in toon. Voor de reden dat peelings zijn direct beschikbaar in een breed scala van sterktes, variërend van licht-gewicht te diep, overleg dan met uw huid arts die slechts een is de juiste voor uw situatie.

Kijk naar microdermabrasie. Een mini sandblaster-stijl apparaat wordt gebruikt de oppervlakte bedragen van je poriën en de huid weg te buff. Vanwege het feit van de ongelijke textuur van acne pock merken, microdermabrasie is aanzienlijk krachtiger op het verbeteren van de huidstructuur. Met regelmatige behandelingen, zie je je poriën en de huid is gladder en uw pock merken zijn aanzienlijk minder merkbaar.

Converse met uw dermatoloog over laser poriën en huidvernieuwing. Laser mild wordt gebruikt om het pigment van uw zits pock merken verlichten en crack littekenweefsel in het gebied. Bovendien is de lichtgewicht stimuleert collageen productie, het stimuleren van de huid lijken steviger en jong. Vaak terugkerende periodes zijn belangrijk voor gewenste succes te bereiken.

Heb dermatologische vulstoffen geïnjecteerd in uw acne pock merken. Verschillende soorten worden gebruikt, zoals Restylane, collageen en Comoderm. De vulstoffen mollige de poriën en de huid, de bouw van de pock merken zelfs met de omvattende poriën en de huid. Als een resultaat, de littekens zijn een groot deel aanzienlijk minder herkenbaar. Sinds vulstoffen alleen vorige voor een paar maanden, de resultaten zijn op korte termijn.

Category: Dieten

Comments are closed.