How to Get Rid van Zits Scars snel – zeven Suggestions

acne littekens

Als er bijna niets erger dan puistjes, is de acne littekens die overblijven op uw huid die voorzien als een ongewenste herinnering van uw breakout. Acne littekens zijn de belangrijkste drijfveer waarom veel verachten verkrijgen van puistjes. Onmiddellijk na het vechten met uw zits breakout, nu je zorgen te maken over al die nare littekens. Het goede nieuws is dat de meeste puistjes littekens vervagen boven de tijd dat is als je weet hoe ze effectief.

pakken Als je het soort die cant weerstaan ​​plukken je puistjes, dan bent u in voor een enorm probleem. Om uit de buurt van het werken met deze vlekken op je gezicht te sturen, ga door op en ontdekken uit hoe zich te ontdoen van zits littekens snel .

Wat leidt tot puistjes littekens?

Puistjes littekens vormen op locaties die hebben doorstaan ​​van acne laesies. Deze letsels kunnen leiden tot aanzienlijke zwelling, om die reden schaden poriën en de huid collageen. Verlies van collageen in de poriën en het succes huid verkleuring en depressie van de invloed gebieden. Cystic acne, in onderscheiden, is erkend om direct tot littekens. Puistjes uitknijpen en veel te een blootstelling aan veel zon maken ook acne littekens nog erger.

How to Get Rid van puistjes littekens Speedy

een. Knijp wat citroen-of limoensap.

De te beginnen met de materie uit te checken bij het werken met acne littekens is een bepaalde eigenschap oplossingen. Bepaal een citroen en knijp het sap eruit. Dep katoen in het sap en wrijf het lichtzinnig op uw acne littekens. Citroen-of limoensap werkt als een puur natuurlijke bleekmiddel, medeplichtigheid aan de zits littekens te vervagen.

twee. Gebruik azijn.

Een andere huishoudelijke oplossing voor puistjes littekens is azijn. Het dient als een delicate chemische peeling, het uitroeien van de belangrijkste laag van de huid en maakt het mogelijk om nieuwe cellen te ontwikkelen.

Drie

. Check out actuele remedies.

Er zijn een hoop van rond-de-counter actuele medicijnen die kunnen helpen zich te ontdoen van acne littekens snel. Kies uit 1 dat alfahydroxyzuren of salicylzuur bevat. Deze elementen helpen ontstoppen van de poriën en de markt huid mobiele vooruitgang. U kunt ook gebruik maken van cortisone lotions tot ontsteking van de acne littekens verminderen.

vier. Gebruik tea tree olie.

Tea tree olie heeft gebruik gemaakt van de huid te herstellen en te vergroten en het uiterlijk gedaan. U kunt gels die tea tree olie in uw buurt drogisterij ontdekken. Het bevordert de poriën en de regeneratie van de huid en zal helpen voorkomen dat toekomstige puistjes littekens.

vijf. Laser resurfacing.

Laser resurfacing omvat het gebruik van vele soorten lasers om de belangrijkste laag van de huid te elimineren. De vorm van laser en zachte assortiment worden gebruikt afhankelijk van de ernst van de acne littekens. Het zal gewoonlijk een week duren voordat de huid te herstellen direct na de techniek.

zes. Dermabrasie.

In deze behandeling, de arts maakt gebruik van een staalborstel om zand afwezig om de oppervlakte van de huid oppervlak tot een soepeler laag om deze te schakelen mogelijk te maken. Het doel is om de poriën en de huid vooruitgang in locaties geschaad door zits littekens te promoten. Dermabrasie

7. Maakt de confrontatie aanzienlijk gladder. Poging vulstoffen.

Een andere veel voorkomende gezondheid gerelateerde procedure voor acne littekens met zich meebrengt het gebruik van vulstoffen. Dit wordt gewoonlijk uitgevoerd met gefrustreerde puistjes littekens uitgevoerd. Fillers deze soorten collageen geïnjecteerd in de puistjes littekens moeten worden geplaatst op de dezelfde fase als de aangrenzende regio. Fillers zijn een succesvolle manier om zich te ontdoen van zits littekens snel, maar ze zijn niet langdurig. Fillers normaal vorige van enkele tot 6 maanden, wat betekent dat je moet de techniek over te dragen opnieuw na de uitkomst is versleten.

Category: Supplementen

Comments are closed.