How to Get Rid van Zits van uw borst en rug

beginnen door gebruik te maken van licht exfoliërende behandeling opties op je bovenlichaam en rug. U kunt zout of suiker scrubs verworven van de donjon te gebruiken of kan uw bezit in de residentie. Dit soort behandelingen zijn niet mild genoeg om te gebruiken voor uw gezicht gebied dat is de reden waarom je weer terug en bovenlichaam vereisen een unieke strategie om de situatie om te gaan. U kunt uw hebben scrub door toepassing van suiker of zout in combinatie met een olie. Ik zou tea tree olie die natuurlijke olie geïdentificeerd om te helpen met de behandelingsmethode van acne wijzen. Het is effectief bij het doden van micro-organismen. Therapeutische massage de exfoliërende remedie over je borst en je weer. Als dit ook lastig te doen voor je rug, gebruik dan een loofah spons met een omgaan met aangesloten

Wees zo mild als haalbaar is met uw huid. Onze allereerste intuïtie vertelt ons zo lastig als we kunnen om het probleem te herstellen schrobben, maar dat maakt het alleen maar erger. Wees er zeker van dat als je regelmatig of zweet te oefenen, reinig je borst en daarna weer. Het uitvoeren van oefeningen maakt niet alleen zweet, maar het creëert olie. Als u deze op uw huid kan brengen over uw poriën verstopt raken en leiden tot een breakout. Ook, pas beperkte fitting kleding dicht bij je bovenlichaam en weer terug die transpiratie kan veroorzaken.

Gebruik een hele lichaam spray die acne behandelt. Deze stijlen van zits geneesmiddelen op recept verschijnen in een spuitfles en direct na het reinigen, laat de regio droog en je moet direct spuiten op je bovenlichaam en weer. Clinique maakt een totale body spray en dat doet Murad, maar ze kunnen er anderen uit. Wees positief te blijven om uw matras beddengoed schoon te houden van vuil en olie vitale onderdelen te voorkomen. Verbruiken een groot deel van drinkwater en erg veel geluk!

Category: Gezond eten

Comments are closed.