How to Get Rid van Zits-voor dames

Niemand van ons zou willen onaangename vlekken te zien, als u zoekt in de spiegel elke ochtend. Veroorzaakt door deze problemen zal veranderen – van typische hormonale veranderingen van dit moment verwacht of druk. Maar er zijn technieken om puistje pakken voor meisjes van af te wenden van de exploitatie.

Suggesties

Issues wil je

milde reiniging zeep

Vitamine items

Typische havermout

volledig natuurlijke honing

pepermunt blad

Begin met reductie.

 • uw ontmoeting Spoelen met een licht- gewicht gezichtsreiniger elke ochtend en avond. Elimineer make-up recht voordat u naar matras Contemplate swapping meer dan olie-kosteloze evenals hypo-allergeen elegantie goederen, indien de uitbarstingen houden rubriek. Zorg ervoor dat bij de jacht voor off-fabrikant of prijsverlaging cosmetische, die stoffen die niet fantastisch voor je poriën en de huid kan bevatten.
 • Neem uw voeding vitaminen.

 • niacine maakt het mogelijk voor de poriën en de huid door de oprichting van de haarvaten, waardoor het mogelijk is voor aanvullende de beweging van bloed en wegnemen van schadelijke toxines. Vit. Een evenwichtige bevordert mobiele ontwikkeling, die meestal essentieel voor voedzame huid. Zink is niet alleen anti-oxidant wellness voordelen bovenop het verdedigt de huidlagen van onveilige Extreem violette stralen evenals stimuleert de genezing techniek van acne.
 • Begin met volledig natuurlijke puistjes therapieën.

 • Bereid een enkele dosis van regelmatige havermout en meng met 1/4 kopje honing. In staat te stellen te koelen, en vervolgens op over uw deal met, afwezig uit je ogen. Vertrekken voor ongeveer 15 minuten voor het wassen. Havermout zo perfect als honing exfoliëren biedt aan ontmoeting tinten. Crush net een aantal nieuwe munt en wrijf over de ontmoeting en een aantal minuten tot zacht gespoeld en klopte uitdrogen. Pepermunt is een natuurlijk en normaal pijnstillende ontstekingsremmers.
 • Antibioticabehandeling methode

  • Dames met matige tot vreselijke acne hormoon hebben ook de mogelijkheid om de antibiotica te proberen. Deze vormen van medicijnen worden gedacht voor een aantal maanden, maar dan zo spoedig ongemakken gaan om meer, dan moet u gezondheidszorg behandelmethode beperken. Doenbaar aspect-resultaten kan wellicht bestaan ​​uit maagpijn, duizeligheid of eventueel verkleuring van de huid.

  Gentle Therapie

 • Light remedie concentreert zich op de diepste laag van je huid. Deze middelen verminderen het vermogen van de talgklieren om olie te maken, waardoor u aanzienlijk minder puistje. Licht genezen is algemeen verkrijgbaar voor mensen die ze ontdekken zelf intolerant andere zits behandelmethode.
 • Keuze strategieën voor zits

  • De meeste vrouwen werken met hormonale acne breakouts moet melden bij het aanraken van de ontmoeting. Houd afwezig van het zonnestelsel, die een effect op puistjes zou kunnen hebben. Huid wil wassen twee gevallen per dag. Grondig te reinigen de meeste van de tijd om olie productie te verhogen, die het probleem kunnen verergeren.

  Maak een afspraak met uw dermatologische chirurg

 • Chemische zoals peelings los mee-eters en geleidelijke voortgang van puistjes pukkels, die lijken te compacter Crimson hobbels zijn. Chirurgische tour en afvoer wordt gebruikt om het lijden als gevolg van een cyste-achtige knoppen verminderen. Als u niet wenst voor een onaangename behandeling, test uw dermatologische chirurg vragen om medicijnen voor te schrijven. Orale anti-biotische zoals erythromycine combat gevaarlijke bacteriën die acne veroorzaken. Retinoïdreceptor adapalene ontruimt en opent ook de follikels en maakt voor een anti-inflammatoire weerstand van vlekken. Een gezondheidsgerelateerde professional kan overbrengen aan u welke benadering is veel beter in uw omstandigheden.
 • Category: Dieten

  Comments are closed.