How to Get Rid van zits zonder behandeling

Maak geselecteerd om de huid kristalheldere vaak behouden. Gebruik olie-helemaal gratis cosmetica, zonlicht scherm, haargel, en lotion. Kijk voor niet-comedogeen producten die echt niet de poriën verstoppen.

Probeer het stomen van de ervaring gebruik een reinigen wassen vod als een kompres. Stomen helpt het openstellen van de poriën.

Sla is een extra manier om natuurlijke middelen te ontdoen van puistjes BY. Weken de sla in water voor een paar uur zal een bijzondere mix te maken. Gebruik op de geïnfecteerde locaties een spoeling

Rijpe tomaten kan worden gebruikt op kleine flarden van puistjes. Snijd een rijpe tomaat in 50% en plaats het natte gedeelte van de zits patches. Laat het ongeveer een uur en spoelen.

Probeer consumeren eco-vriendelijke thee om op natuurlijke wijze te ontdoen van acne. Onervaren thee is beschouwd om micro-organismen te bestrijden en verbeteren van boven-all welzijn. Het heeft echt sterke antioxidant artikelen te reinigen buiten het menselijk lichaam en vele helende eigenschappen. Groene thee kan worden genomen in het type capsule of poedervorm.

Implementeer een combinatie van melk en limoensap. Verwarm al meer dan een / 2 kopje melk aan de kook en voeg dan de identieke totaal van limoensap. Direct na het koelen van de combinatie, te gebruiken om de vervuilde onderdelen en spoel.

Lemon kan worden gebruikt als een handige manier om zich te ontdoen van zits. Het citroenzuur in citroenen de natuurlijke manier verwijdert de bacteriën op de huid. Wrijven citroen op je poriën en de huid voor het slapengaan en word wakker met een duidelijker confronteren de volgende ochtend.

Category: Supplementen

Comments are closed.