How to Get Welzijn Coverage

Vermelding op met de ziektekostenverzekering aangeboden door uw werkgever: het is zeer waarschijnlijk de minst dure alternatief kunt u verkrijgen zijn. Kijk voor uw eigen verzekering als je zelfstandige bent, of als uw bedrijf het niet bieden.

Onderzoek bescherming onder COBRA (Geconsolideerde Omnibus Reconciliation Act van 1985) als u niet zo lang geleden heb nog steeds je werkgever verlaten. Bij wijze van COBRA kunt u uw bescherming verlengen voor 18 maanden bovenop je scheiding datum, hoewel je de dop van de premie zelf.

Verkrijgen van een welzijn verzekeringsdekking makelaar te vergelijken strategieën en prijzen voor u. De Nationale affiliatie of Health Underwriters (nahu.org) kan helpen ontdekken slechts een in uw plaats.

Koop een fee-for-services plan. De belangrijkste extra is dat je totaal reguleren waarboven arts u ziet en beslis voor jezelf wanneer je nodig hebt om een ​​specialist te zien. Dat gezegd hebbende, is er een aanzienlijke out-of-pocket kosten voor dit soort behandeling, de tarieven zijn over het algemeen beter, en als uw arts prijzen extra dan wat wordt beschouwd als gebruikelijk, kun je goed om de dop van extra voor die behandeling zo perfect.

Indicator voor een managed care te bereiden waar door uw verzekering plan bedrijf besluit waarin gezondheidswerkers je kunt zien. Er zijn drie standaard varianten van managed care:

Gewenst bedrijf bedrijven (OEP) een record van gezondheidswerkers om uit te kiezen bij de keuze van een arts die zal je in eerste instantie in het bezit komen van voor de algehele medische behandeling. Als je ziet de medische sector in het netwerk van uw verzekeraar, betaalt u een lagere eigen bijdrage. Dat gezegd hebbende, als je een arts te zien niet in het netwerk, uw co-pay is groter. U ook meestal niet zal voorafgaande aanvaarding moet een expert zien – OEP geven u de meest algemene flexibiliteit maar rekenen veel meer in maand tot maand tarieven en out-of-pocket uitgaven

.

Positie-of-provider (POS)-netwerken zijn zeer vergelijkbaar met OEP’s, anders dan dat uw belangrijkste zorg medische professional heeft de neiging om keuzes maken over welke deskundigen je wel en niet kunt zien maken. U kunt echter zien een huisarts buiten de POS-gemeenschap, maar stuiten hogere kosten en veel meer papierwerk te doen.

Welzijn onderhoudsbedrijven (zorgorganisaties) zijn de meest restrictieve, maar minst dure managed care cursussen. De meeste eisen dat u een medische professional in hun netwerk, maar leveren weinig of geen copays in ruil. Veel zorgorganisaties moeten ook moet je je sleutel behandeling arts vooraf zien van het verkrijgen doorverwezen naar een specialist.

Zoek uit of winsten worden beperkt voor reeds bestaande aandoeningen, of als je moet wachten op een interval van tijd voorafgaand aan je helemaal gecoat. Andere ontwerpen kan absoluut uitsluiten bescherming van reeds bestaande voorwaarden.

Evalueer het voorgeschreven medicijn dekking beschikbaar door een verscheidenheid van ontwerpen. Veel programma’s hebben voordeel methoden tiered, en gewoonlijk zorgen voor een gewenste lijst van voorschriften die een Lessen co-pay out hebben. Kijk voor voor elke behandeling die u heeft op deze plaat drugs niet op de lijst kan beschikken over een co-betalen dat is twee keer zo superieur. Ook zien of eventuele opties beperken de hoeveelheden van nieuwe voorschriften of vullingen op een verstrekt geneesmiddel.

Vertrek om zelfverzekerd uw normale artsen zijn op uw plannen favoriete leverancier bedrijf te maken. Alle ideeën leveren een database van hun bedrijf checklist is op hun netto internet site. Gaan met een programma dat de meeste of alle van uw voorkomende medische professionals geeft. Wees geïnformeerd dat de meeste OEP up zal betalen aan twintig procent een stuk minder voor de out-of-netwerk artsen.

Onderzoek wat voor soort vertragingen kunt u op komen met beheerde behandeling. Sommige opties zijn berucht over het behoud van leden wachten om een ​​arts te zien. Neem contact op met een arts u van plan om een ​​blik op hoe lang een gemeenschappelijke wachten is op voorhand van u kiezen uit een programma.

nemen

Winkel dicht bij. Bel gewoon een aantal makelaars en onderzoeken verzekeringen en premies.

Kijk naar andere mogelijke bronnen voor wellness-verzekering. Alumniverenigingen, ervaren teams, broederlijke organisaties en andere verenigingen in het algemeen welzijn te geven bescherming aan hun gebruikers.

Category: Supplementen

Comments are closed.