Huis Behandelingen voor Acne en vette huid

Citroensap is een voorkeur component in huishoudelijke behandelingen voor acne en vette huid. Deze bittere stof kan worden gebruikt elk door jezelf en als ingrediënt in maskers en ervaring wast. Om een ​​uitbraak van acne, een kleinere schar van citroensap toepassing op de besmette locatie voordat matras. Was je gezicht als typerend in de ochtend.

Voor een verfrissende ontmoeting plons die zits en vette huid zal handhaven op de baai, combineren gelijkwaardige onderdelen van citroensap en rose H2O en spatten op de confrontatie.

Voor een eenvoudige doe-het-zelf tegenkomen masker, mengen een bepaald eiwit met een theelepel citroensap. Verdeel over de deal met en in staat te zitten voor ongeveer 50% een uur vlak voor het afspoelen. Dit zal verwijderen overtollige olie te helpen uit de huid en het voorkomen van acne.

Komkommer kan helpen om acne ontstekingen te minimaliseren. Veelvuldig gebruik van komkommer op de poriën en de huid kan ook beschermen tegen vette huid en lange termijn acne. Rasp of snijd nieuwe frisse komkommer en gebruik maken van de items om de ontmoeting en de nek. Schakel de komkommer zitten voor ongeveer 20 minuten.

Voor een dikkere ontmoeting masker, meng een hele komkommer met een kopje droge havermout. Combineer gelijke delen van de komkommer havermout combineren en yoghurt tot een schone, smeerbare masker maken. Uitvoering van het masker voor dertig minuten, spoel dan af.

Voor een zoete remedie om een ​​breakout of overmatig vette huid, kan honing de oplossing zijn. Honing kan op zichzelf worden gebruikt als een gezicht gebied masker, of in combinatie met andere gebruikelijke bestanddelen. Meng een paar eetlepels elk van havermout en yoghurt met slechts een eetlepel honing voor een gezichtsbehandeling gebied masker.

Een paar druppels honing kan ook extra aan komkommer of citroensap deal met maskers zijn.

Of combineer gelijke delen honing en limoensap voor een doe-het-zelf-locatie procedure voor acne breakouts.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.