Huis Oplossingen voor het witter maken van tanden

Als witten van tanden, zal citroensap werken gewoon vanwege de citroenzuur. Het zuur reinigt zorgvuldig het tandglazuur. Er zijn een handvol van benaderingen van de citroenen gebruiken. Investeer in citroensap van een supermarkt en gebruik de vloeistof om het glazuur te bleken. Dompel je tandenborstel in het sap en dan gebruiken het om uw tand. Een frisse nieuwe citroen kan ook worden gebruikt. Schil de citroen en wrijf de interne facet van de schil ten opzichte van uw email. Citroenen zijn een zachte bleekmiddel, die kan ondersteunen aan de tand witter. Effecten zal nooit buitengewoon, maar je zult een vooruitgang zien in de kleur van uw tanden.

Elke witte azijn en appel cider azijn hebben azijnzuur. Het zuur kan het glazuur reinigen door het verwijderen van vlekken. U kunt borstel de azijn aan de tand op een elke dag basis, totdat het glazuur witter geworden.

Nogal wat tandartsen raden het reinigen van de tanden met een pasta gemaakt van zuiveringszout en waterstofperoxide. De peroxide is een bleekmiddel. De baking soda heeft kleine korrels die een schurend uitstekend presenteren. Gemengd, de twee stoffen die met een ongelooflijk productief witten van tanden. Het waterstofperoxide kan ook worden gebruikt zelf. Gewoon poetsen het glazuur met het peroxide op een elke dag basis.

verdienen van een pasta van keukenzout en h2o is ook nuttig voor het bleken van het glazuur. Het zout heeft een schurende beweging die diep kan duidelijk het glazuur. Een variatie is om citroensap te gebruiken in de plaats van H2O als het verdienen van de pasta. Het bleken beweging van de citroenen en de schurende werking van het zout zijn zeer effectief in het verkrijgen van het glazuur witter.

Category: Dieten

Comments are closed.