Huis Solutions aan Mijn Tooth witter

Waterstofperoxide wordt erkend voor het reinigen poriën en schaafwonden, maar het kan ook in staat bleken van uw tanden. Swish een paar eetlepels in je mond voor een minuut of twee. Spuug het uit en spoel met verschillende drinkwater. Om zich te ontdoen van de smaak, bestrijk ze met een mint-smaak tandpasta.

Giet wat zuiveringszout in een klein kopje of de palm van je hand. Dompel een vochtige tandenborstel erin en je tanden poetsen. Spoelen met mondwater of borstel uw tanden met mint-smaak tandpasta daarna.

aardbeien Crush in een kleinere beker of kom. Leg de aardbeien pasta op een tandenborstel en poets je tanden als je zou doen met tandpasta. Daarna borstel je glazuur met tandpasta om zich te ontdoen van de normale suiker uit de aardbeien.

Inzetten hard hout as een natte tandenborstel of meng het met tandpasta. De kaliumhydroxide in het hout as zal uw tanden te bleken. Toch is dit een heel schurend stof die niet met behulp van gewoonlijk ook vooral moet worden gemaakt, omdat het het glazuur zal eroderen op je tanden. Spoel uw mond, daarna poetsen met niet-schurende tandpasta.

Meng twee van de meer dan voor een nog krachtiger whitener. Nooit vergeet te poetsen je glazuur met tandpasta net nadat je witter, en echt niet de whitening behandeling plannen overdrijven of je kan wel eens op weg het glazuur van je email, verdienen ze meer vatbaar voor gaatjes.

niet poets je tanden met citroensap of het sap van andere citrusvruchten. Het zuur zal het opruimen van calcium uit uw email.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.