Huis therapieën voor Schoonmaak Stained Enamel

Combineer zuiveringszout met een beetje waterstofperoxide een tandpasta-achtige consistentie te genereren. Wees waakzaam veel te sterk niet te gebruiken waterstofperoxide als het kan leiden tot uw tandvlees te verbranden. Gebruik de combinatie zoals u uw typische tandpasta.

Aardbeien bestaan ​​uit organische emaille bleekmiddelen. Mogelijk is de aardbei in tegenstelling tot uw tand te wrijven, mash het omhoog om te worden gebruikt als een frequente tandpasta, of mash it up en voeg een beetje zuiveringszout. Aangezien aardbeien bevatten suiker en zuren, borstel met standaard tandpasta prompt net na het gebruik van de aardbei scrub.

Beautytipsonline.com steunt tanden borstelen met houtas omdat het kaliumhydroxide, een blekende verbinding bevat. Gebruik het specifiek op uw tandenborstel of combineren met een minimale tandpasta. Aan de andere kant, gebruik het dan niet normaal als hout as op neer tandglazuur kan zetten.

Meng het sap van een vers slash citroen met een korreltje zout. Solliciteer combinatie aan glazuur en het mogelijk maken voor het zitten voor vijftien minuten voor een stralende glimlach.

Grind gedroogde sinaasappelschillen tot een poeder en meng met poedervormige droge laurierblaadjes. Wrijf de combinatie op je tanden.

Selderij, wortelen, appels en peren brengen speeksel, die weg scrubs vlekken op je tanden, in overeenstemming met WebMD.com. Speeksel wordt ook beschouwd om het zuur dat resulteert in tandbederf, een extra bonus te neutraliseren.

Hoewel we misschien niet affiliate suiker zonder kosten gom met wittere tanden, kauwen het doet hulp ruimen bescheiden stukjes eten, hoewel het genereren van het speeksel dat het zuur dat leidt tot tandbederf neutraliseert.

Floss op een elke dag foundation om uw glimlach van af-vlek leidt tot stoffen die gepakt worden met betrekking tot uw email.

Category: Supplementen

Comments are closed.