Huishoudelijke Behandeling voor Zits

Havermout en honing mix om een ​​sterke behandeling voor acne gevoelige huid te leveren. Kook een kleinere portie havermout volgens de aanwijzingen. Onder andere een / vier kopje honing en passen perfect. Nadat het is afgekoeld implementeren om uw ervaring, het ontwikkelen van positieve weg van je oog de ruimte te houden. Vertrekken het op voor vijftien minuten (elk voor een langere tijd en het zal rommelig te nemen). De havermout zal smet producerende olie absorberen en verwijdert dode huidcellen de poriën en de huid. De enzymen in de honing fungeren als een toner.

Brandnetel wordt meestal beschouwd als een pijn voor tuinders, die deze plant trekken en gooi het. Dat gezegd hebbende, het is toegepast voor honderden jaren voor een groot aantal ziekten. Het zal moeten worden gedroogd of geweekt in zeer heet water (let dus op met handschoenen in het begin) om verontreinigingen die ironisch genoeg veroorzaken ontsteking te verwijderen. Kook brandnetel bladeren voor 5 minuten. Onder andere citroen of honing voor de smaak en verbruikt. Terwijl de plant, wanneer eigentijds, brengt irritatie, het doet net het omgekeerde toen verzorgd en gekookt. Aangezien het een diureticum, het denken of zogende moeders moet dit middel niet.

Crushed pepermunt gecombineerd met sap is een wonder werknemer. Crush een handvol pepermunt bladeren en te combineren met een een / vier kopje citroensap. Wrijven op uw huid en gaan weg voor tien minuten. Spoelen met verbazingwekkende water. Pepermunt is een zuiver natuurlijke analgeticum dat de natuurlijke manier bevat menthol, die tevens functioneert als een anti-inflammatoir middel.

Rose water en citroensap gezamenlijk opereren goed ten strijde zits. Omdat de roos H2O bevat antibacteriële stoffen en citroensap is een pure samentrekkende, wordt uw ontmoeting gereinigd van micro-organisme en afgezwakt allemaal op zo snel. Breng aan op de huid en spoel na twintig minuten.

Aloë Vera is een wonder installatie voor een paar verklaringen. Voor starters, het omvat een puur natuurlijk antibioticum dat bacteriën doodt en reinigt de poriën en de huid. Ten tweede, omdat het populair voor zijn anti-inflammatoire eigenschappen, wordt ontspannen geïrriteerde huid als zeer goed. Verwijderen van een blad van een plant en, als je meestal niet allergisch voor latex, de gelige bestanddeel direct onder de huid van het blad, kunt u deze direct gebruiken om uw huid. Anders, tap de gele aanvankelijk (dit zal enige tijd te krijgen).

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.