Huishoudelijke Cures om behandeling Zits in a Day

Wanneer een puistje krijgt de hand te liggen, implementeren ijs snel. U kunt eventueel gebruik maken van gemalen ijs, ijsblokjes, ijs packs of een zak bevroren greens. Dit zal een radicale vermindering van de roodheid en ontsteking genereren van de acne een stuk minder voor de hand liggende. Probeer het ijs op de vlek ten minste vijf tot 10 minuten laten.

Gebruik citroensap om acne te overwinnen. Het citroenzuur in citroensap kan helpen poel afwezig nutteloos huid, maximaliseren elasticiteit en spoelt deeltjes uit de poriën. Voor de snelste eindresultaten, kies een watje, laat deze met citroensap en dep het over de getroffen gebieden van de huid. Uitvoering van deze als het uiteindelijk samentrekkend twee tot 3 maal per werkdag.

Voor gezonde poriën en de huid rond de langdurige expressie, citroensap moet echt worden twee keer per dag verbruikt. Gewoon mixen twee oz citroensap met 8 oz. van H2O en drankje in de ochtend en avond.

Heb je ooit beseffen dat sommige van de levensmiddelen u proberen te eten voor het ontbijt sterk het uiterlijk van zits kunnen verlagen? Eiwitten en havermout kan uitroeien puistjes helpen ook al de productie van uw poriën en de huid gemakkelijk. U kunt beide halen eiwit van de dooier in een koekenpan of u kunt eiwit verwerven op uw regionale supermarkt retailer. Benutten ze rechtstreeks naar de puistjes te helpen krimpen hun grootte en het vergroten van gladdere huid. Je kan ook gebruik gekookte havermout om de roodheid en ontsteking van acne puistjes te minimaliseren. Gebruik pasta om beïnvloed regio en gaan weg voor 20 tot dertig minuten.

Baking soda kan gevonden worden in vrijwel elke woonplaats bijkeuken of toilet. Het kan ook worden gebruikt om acne pimple afwezig niets verschrompelen binnen een dag of twee. Dit is ongelooflijk krachtig en kan heel goed leiden tot droogheid dus zorg ervoor om het te verdunnen met h2o net voor het aanbrengen op de huid.

alternatief gebruik maken van een standaard deal met wassen. Meng een eetlepel zuiveringszout met een theelepel van H2O en gebruiken als reinigingsmiddel. Volledig afspoelen met water. Voor een snellere effecten, meng twee eetlepels. van zuiveringszout met slechts een theelepel drinkwater en pasta gebruiken om de acne na het maken van de baking soda ontmoeting was.

Category: Dieten

Comments are closed.