Huishoudelijke Cures voor puistjes en Puistjes Littekens

Property Solutions voor Acne

Acne is een single van de populaire problemen waarmee door mannen en vrouwen van alle leeftijden. Het is echt bijzonder populair tussen jongeren, die vinden het moeilijk om te gaan met dank aan schakeltrappen van hormonen binnenkant van hun systeem. Het is vooral ontdekt op ervaring, de hoofdhuid, borst en weer terug plaatst. Er kunnen tal van mogelijke redenen, wat kan resulteren in de ontwikkeling. Het bestaat uit angst, ongezonde gewoonten hebben en onhygiënisch leven mode. Momenteel is de markt is het totaal van de producten die beweren dat zits problemen effectief te behandelen. Toch zal je moeten hebben om puur natuurlijke elementen van zowat elke van deze producten en oplossingen Uitchecken voor de keuze voor de ideale persoon. Sommige van de all-natuurlijke huishoudelijke therapieën voor zits betrekking op de volgende.

Olie Mix voor Reiniging poriën en de huid

De droogte van de poriën en de huid is typisch snel na het wassen van je ervaring met zeep . De uitkomsten vaak overproductie van olie op de huid te behandelen droog. Dit is de reden waarom, het is echt ideaal om een ​​mix van olijfolie en wonderolie gebruik te implementeren op het gezicht locatie. Deze combinatie is het beste alternatief voor het reinigen van zeep en het zal steunen om grondig te reinigen huidporiën de natuurlijke manier.

U kunt deze combinatie gemakkelijk te maken in een bescheiden schaal door de invoering van een persoon eetlepel olijfolie en ricinusolie. Doorgaan op totaal mengen hen te blijven totdat ze uiteindelijk opgaan in elk individu andere. Nu, begint om deze olie te implementeren op uw confronteren met de hulp van je vingers. Direct na een lichte therapeutische massage tot drie minuten, plaats een stoom handdoek op uw ervaring en staat het netjes af. U kunt deze cursus doen van actie twee perioden per dag om de gunstige effecten te krijgen binnen een paar maanden.

Aloe Vera

Aloë Vera is echt een prachtige plant, die functioneert als slechts een van de puur natuurlijke eigenschap oplossingen voor acne. Het helpt niet alleen om te beschermen tegen acne, maar vergemakkelijkt ook bij de genezing van littekens. Het elimineert eters, die gevormd worden door verstopping van de huid poriën door aan vuil en olie. Hoewel, ze zijn niet besmettelijk, maar nooit naar elke uitstekend esthetisch op ervaring. Aloë Vera verwijdert niet alleen mee-eters maar stimuleert ook mobiele ontwikkeling naar geschaad cellen schakelen met nieuwe en eigentijdse vormen. De vloeistof die in Aloë Vera kan worden uitbesteed van de markt of je kunt het krijgen verfrissend door te snijden zijn blad. Na het extraheren van de dikke vloeistof van het, kunt u deze gebruiken op getroffen plekken wanneer of twee keer per week.

acne Tea Tree Oil Behandelingen

Tea tree olie wordt uitgebreid voor zijn anti beschouwd -microbiële eigenschappen. Het helpt juist om de voortgang van bacteriën, virussen en schimmels op de poriën en de huid te beëindigen. In tegenstelling tot synthetische technieken, behoudt de zuiver natuurlijke balans olie op huid. Vanwege zijn desinfecterende huizen, wordt het echt gebruikt in grote assortiment van medicijnen om puistjes en puistjes te bestrijden.

Bij het ophalen van het, meestal gaan voor een honderd% all-natuurlijke tea tree olie. Net giet enkele druppels op een wattenstaafje en toe te passen dan beïnvloed onderdelen. De puistjes zullen genieten van deze olie langzaam in een paar van enkele uren. U kunt deze methode zowat herhalen elke avond om de beste resultaten te zien binnenkant van een paar maanden.

Baking Soda Zits Therapieën

Baking soda of natriumcarbonaat wordt geacht ideale woning oplossingen voor acne . Het bevat alle natuurlijke kiem doden huizen, die helpt om uw huid grondig te reinigen van micro-organismen en andere microben te behouden. Dankzij de chemische samenstelling, het helpt je om weer natuurlijke pH-balans. Al die mannen en vrouwen, die zich bewust zijn van hun huid kan het gebruiken in hun dagelijkse routines. Het verwijdert nutteloze huidcellen en opent verstopte poriën.

Je maakt een mengsel van twee eetlepels zuiveringszout met een persoon bureau lepel kaneelpoeder. Dan ook enkele citroensap samen met 5 eetlepels honing. Al snel na volledige roeren, gebruik dat mengsel op je confronteren en ga naar therapeutische massage voor minstens 5 minuten. Het is ook een van de mooiste confronteren masker recepten voor puistjes. Als alternatief kun je ook een geconcentreerde pasta van baking soda gemengd met kleinere hoeveelheid water.

Neem olie als een All-natuurlijke acne behandeling

Neem olie is in gebruik voor 1000’s van jaren aan diverse welzijn problemen te verhelpen. De gewonnen olie bevat geconcentreerde anti-oxidanten, die helpen om de huid te voeden en te beschermen tegen waarschijnlijk uitdagingen. Als je poriën en de huid last heeft van acne, kunt u gebruik maken van meer dan epidermale huid ontsteking en ongemak te verminderen. Het zal de groei van bacteriën te remmen en te voorkomen dat meer puistjes.

Kurkuma behandelingsmethode voor puistjes

Meer dan de een lange tijd, wetenschappelijke studie heeft antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen van zits bewezen. Belangrijkste component kurkuma is curcumine, dat is net zo anti-oxidant en anti-inflammatoire.

U kunt krijgen haar poeder uit wijk sector of verpletteren Kurkuma u om het te krijgen in gepoederde vorm. Zodra u het poeder kunt u nog verder mengen met Aloë Vera aan het mengsel toe te passen op uw huid.

lavendelolie Ontspannen En Antibacteriële voor acne

Vanwege haar antiseptische eigenschappen, het echt wordt gebruikt om de huid onzuiverheden te reinigen en zal helpen om zijn normale uiterlijk te doen herleven. Het kan vooral succesvol voor acne kwesties die roodheid, jeuk en zwelling veroorzaken. U kunt ook voorkomen aanstaande breakouts door het toepassen van lavendelolie op de normale fundering.

gebruik van cosmetica

Tieners en volwassenen gaan door middel van puistjes veroorzaakt door gebruik van cosmetica en make-up. Het is echt vaak gezien dat sommige vrouwen gebruiken extreme make-up aan te pakken hun acne. Zelfs zo, het de neiging om verwoestende gevolgen te leveren voor de huid in feite.

Cosmetica bevatten veel stoffen die olie stichting onder de poriën en de huid genereert. Toen ze vaak worden gebruikt, ze verstoppen de poriën en de huid poriën, wat resulteert in een aanzienlijke olieproductie. Dit komt in het blokkeren van zuurstof voor huidcellen en produceert micro-organisme in een snel tempo. In ernstige aandoeningen, cosmetica fungeren als katalysator om de poriën en de huid problemen te intensiveren.

Als u wilt makeups gebruiken, moet u kiezen voor poeder op basis makeups als vervanging van vloeibare soorten. Dit zal ondersteunen tot het nemen van extreme olie onder het huidoppervlak ontdekt. ​​

Het aangevraagde make-up applicators zal hebben in te kopen om uitbreiding van micro-organismen te verbieden schoon worden gehouden. Net na het aanbrengen applicators, moet je ze wassen met antibacteriële zeep. Het is echt het beste om beschikbare instrumenten te gebruiken in krijgen om te wisselen voor nieuwe soorten waar mogelijk.

Category: Supplementen

Comments are closed.