Huishoudelijke Cures voor snurken

Een van de eerste technieken te overwegen om snurken zwijgen is op snooze op uw aspect als een vervanging van je weer wat raad het naaien van een tennisbal in de weer van een shirt of pyjama belangrijk om u te behouden naar slaapmodus op je rug .. Dit zal de hoek van de keel spieren en luchtdoorvoer aan te passen en moet echt naar beneden lager op uw snurken.

Test om weg van het nuttigen van drank of gebruik slapen capsules of antihistaminica geschikt voor het slapengaan te wijten aan het feit dat ze kunnen allemaal ontspannen je spiergroepen ook veel en beperken luchtbeweging al je snooze houden.

Als je mollig bent, in het bijzonder als u pond hebben ontvangen in je nek, je hebt je ademhaling doorgang beperkt. Het verliezen van lichaamsgewicht moet echt verbeteren van uw conditie.

Roken van sigaretten ontvlamt de keel en zorgt ervoor dat het weefsel er te zwellen. Roken vermindert ook uw longen potentieel, het bouwen van de ademhaling een beetje meer ingewikkeld ongeacht of je wakker bent of slaapt.

Neus strips die helpen bij het openstellen van uw luchtwegen via de neus echt kan uitvoeren. Je moet ook zorgen voor eventuele voortdurende congestie of nasale situaties dit soort allergieën of sinusitis.

voeden met een belangrijke voedselbron dicht bij het slapengaan leidt tot een hele buik die het middenrif omhoog duwt in de richting van de longen, het beperken van uw ademhaling.

Probeer het toevoegen van een 2e kussen of gebruik te maken van een dikker kussen, de twee van die zal ook verbeteren luchtstroom door je keel. Een kussen dat is veel te comfortabel maakt de keel spiergroepen om het rustig aan veel te veel.

Category: Supplementen

Comments are closed.