Huishoudelijke Geproduceerd Deal met Masker voor acne littekens

Als je acne hebt gehad in het verleden en nu lijden aan zits littekens dan dit rapport is een moet doorlopen voor u. Hier ga ik met je praten over een aantal van de mooiste-huishouden gemaakt gezichtsmaskers voor acne littekens die kan hulp u te ontdoen van deze ongewenste littekens.

Zeg Fantastic bye tot acne littekens Normaal

Acne littekens kunnen bederven de lijken van je confronteren en maak je naar depressief en verminderd zelfvertrouwen veel te voelen. Ze kunnen van tijd tot tijd het gevoel moeilijk om te gaan away.Most van ons zijn nogal moe van het bekijken van deze acne en puistjes opduiken elke nu en dan. Algemeen zits begint met de visuele aantrekkingskracht van mee-eters en vervolgens indien onbehandeld kan de verscheidenheid van puistjes of pukkels veronderstellen.

Als u zijn op zoek naar lang om te hakken uw donkere vlekken van acne en hebben het moeilijk waargenomen, dit publiceren zal zeker helpen, ik ben er absoluut zeker van.

U kunt kijken op een aantal van deze eigendom die deal met maskers en vindt u een aantal grote finale resultaten.

Baking Soda: Baking soda kan worden gebruikt als een efficiënt ontmoeting masker om zich te ontdoen van acne littekens als het helpt bij het wegnemen van de dode huidcellen. In te kopen om een ​​gezicht gebied masker maken, zult u zuiveringszout en drinkwater willen. Gewoon combineren 2 eetlepels zuiveringszout in een lepel water en combineer beide even fijn.

Deze pasta moet echt vervolgens gelijkmatig op het gezicht en de resterende 5-10 minuten. Afwassen met lauw drinkwater. . Doe dit twee keer per week naar de meest effectieve succes te krijgen

Ik hoop dat je op dit moment hebt surfen op het publiceren op

Lemon Juice : Citroensap is een organische bleekmiddelen en met succes in het elimineren puistjes littekens worden toegepast. Citroen masker is echt zuur van moeder natuur en het bevat een zeer goede hoeveelheid vitamine C die niet alleen kan helpen bij het wegwerken van acne littekens, maar ook voorkomen dat de toekomstige uitbraak van acne weg ook.

In de aankoop te maken citroen masker vindt u citroen en wattenschijfjes nodig. Knijpen gewoon citroen in een kom en dompel wattenschijfjes in te plaatsen en te gebruiken op het getroffen gebied. Laat het gedurende 10-15 minuten en dan schoon met water. Onderneming deze verschillende periodes een werkdag zullen helpen je duidelijk resultaten duurde niet lang

Havermout Mask:. Havermout wordt beschouwd als een uitstekende peeling product of service. Resterende natuurlijk het hoeft niet een bijwerking resultaten.

Havermout masker kan gebruik worden gemaakt van in relatie met andere puistjes remedies, gezien het feit dat het eenvoudig is om te maken. Havermout helpt bij het opvangen van te veel olie uit de poriën en de huid, heeft reinigende eigenschappen ook en werkt als een exfoliërende middel.

In naar havermout masker te maken, moet u havermout poeder hebben en rose drinkwater. Gewoon mengen de twee mooi in een kom, je kunt zelfs een handvol druppels citroensap toe te voegen. Maak een fijne pasta en uit te voeren op je confronteren. Vertrek naar 15 minuten en dan afwassen. U kunt zelfs combineren honing aan het het nog effectiever te maken

Gram Flour Mask:. Gram Flour wordt beschouwd als een van de meest populaire en gemeenschappelijke gezichtsmasker voor het verminderen van acne littekens. Om een ​​gram bloem masker te maken, moet u een el boter melk, een eetlepel rozenwater, kleine beetje kurkuma en 2 eetlepels gram bloem hebben. Gewoon combineren al deze goederen goed in een kom en breng op uw ontmoeting met name op de acne.

Sta de pasta ontvangt gedroogd en daarna wassen met drinkwater. Doe dit op een standaard basis en je zult zien je puistjes littekens krijgen vervagen. Als u een droge huid dan kun je dit masker gebruiken het moment dat een 7 dagen en als je een vette huid je dit masker als alternatief.

Gebruik makend van Scrubs Zits en Donkere vlekken

Er wordt gedacht dat het gebruik van scrubs te helpen om zich te ontdoen van acne en mee-eters. Dus je kan misschien overwegen om een ​​deel van de effectieve scrubs voor je puistjes problemen.

5 Goed vond Woning remedies voor puistjes littekens

  • Enkele van de bekende oliën gebruikt voor de procedure van puistjes littekens omvatten olijfolie, lavendel olie en amandelolie. Vaak zijn het toepassen van deze oliën op uw deal met zal helpen te vervagen de acne littekens meer dan een snelle tijd.
  • U kunt ook wrijven margosa blad extract op de acne littekens 2 keer of drie keer per dag om acne normaal verlagen.
  • Door gebruik te maken van yoghurt en limoensap wordt ook vermeld dat het krachtige genoeg om afwezig acne vervagen zijn.
  • U kunt een pasta van sandelhout poeder te maken en rozenwater en gebruiken op je gezicht. Dit zal koelen invloed op uw zits en zal zelfs serene beneden het ongemak kan je opgemaakt met van acne.
  • Solliciteer muntblaadjes sap op je puistjes en vertrek meteen. Als je intense acne, kunt u zelfs drinken munt sap.
  • Category: Gewichtsverlies

    Comments are closed.