Huishoudelijke oplossingen voor het bleken van tanden

gevoel van een hoge kwaliteit porseleinen kopje. Vul het elke dag met koffie en cola, overhandigt het aan en kil, rook en alcohol te verwarmen. Vul het met felgekleurde levensmiddel. Was daarna de beker in een ernstige wasmiddel. Uiteindelijk zal kleine rage merken het keramische oppervlak dot, en net voordat je het weet, wordt de beker na-wit te worden bevuild en smerig.

Uw tanden zijn als die nogal porseleinen kopje. Ze beginnen uit glanzend en wit. Maar cola, thee, rook, zure vruchtensappen, en echt gepigmenteerde voedingsmiddelen klotsen langs hen 3 (of extra) keren per dag. En uw email melden het verhaal in de vorm van vlekken.

Oppervlakte glazuur scheuren en erodeert, het blootstellen van dentine, het aanzienlijk minder dichte binnen van de tand, die levensmiddel kleur absorbeert. Vlekken ook klink op de plaque en tandsteen op de tanden, het vinden van ankerplaats te midden van de hoeken en gaten.

Er zijn verschillende soorten vlekken. Vlekken kunnen worden geïnduceerd door een flink aantal andere factor, zoals antibiotica, door eigenaardigheden in persoonlijke stofwisseling, en van tijd tot tijd door hoge koorts. Al deze moeten vooraf worden ingesteld door een deskundige. Maar typische vlekken veroorzaakt door koffie, paarse wijn, thee, sigaretten, ect kan worden weggespoeld onder deskundige reinigingen. Hier is hoe.

Clean na elke individuele eten. Als u uw tanden regelmatig en nauwgezet te reinigen, heb je aanzienlijk minder kans op het behoud van vlekken op uw email.

Poolse met zuiveringszout. Combineer zuiveringszout met voldoende waterstofperoxide een tandpasta-achtige regelmaat borstel vlekken weg te maken, dan. Wees er zeker veel te substantieel niet te gebruiken peroxide, zoals het branden kan veroorzaken.

Controleer je plaque quotiënt. Spoelen met een onthullend antwoord te exposeren waar door plaque blijft op je tanden na borstelen. Al die plaatsen zijn waar je glazuur vlekken op als u niet uw borstelen procedure te verbeteren.

Spoelen, spoelen, spoelen. Net na elke individuele voedsel, spoel het levensmiddel uit uw tanden. Als u niet naar een toilet kan krijgen, kiest uw glas water, overweeg dan een slok, dan afspoelen en slikken aan de balie.

Elektriseer uw glimlach. Een elektrische tandenborstel, zal meer van de vlek vergaren plaque van uw email rijden. Wetenschappelijke studies tonen duidelijk aan een elektrische tandenborstel kan verwijderen negentig eight.two% van plaque.

Overweeg een plaque oplosser. Mondspoelingen dat een antibacteriële werking hebben, zal-vlek vangen plaque minimaliseren.

Niet scrub afwezig uw glimlach. Als je geneigd bent om te schakelen naar een van de mensen super-whitening tanden poetst, niet. Het is een snelle deal met, maar het is zoals het werken met een schuurmiddel op een aanrecht. Het kan opstijgen van de vlek, maar het verdwijnt het glazuur, veel te. En als de email ontvangt dunnere, meer de dentine toont als gevolg van. En dentine is donkerder, zodat het lijkt alsof je tand is gekleurd.

Category: Dieten

Comments are closed.