Huishoudelijke Oplossingen voor het verkrijgen ontdoen van Been Acne

Papaya fruit heeft een normale enzymen die, als puree en gemaakt in een pasta, efficiënt kalmeren puistjes.

havermout gemengd met honing maakt een exfoliërende scrub, en de honing heeft antibacteriële eigenschappen die helpen om duidelijk puistjes uit de poriën en de huid.

Plain honing gedept op om puistjes minimaliseert irritatie en helpt kristalhelder de poriën en de huid.

Wattenbollen ondergedompeld in een mix van appel cider azijn en water duidelijk acne.

Citroensap heeft antiseptische en antibacteriële eigenschappen, net als tea tree olie. Zowel de micro-organismen in gelijke mate te bestrijden in en op de huid, die kunnen leiden tot been puistjes.

Aloë Vera kalmeert de huid en vermindert de roodheid veroorzaakt door acne breakouts op de benen.

Thee bagage geweekt in warm drinkwater voor twee of een paar minuten, dan geplaatst op de benen ook tranquil de poriën en de huid en het verminderen van roodheid.

Probeer veel fruit, magere eiwitten en donker, bladgroenten eten. Een dieet programma in de lagere-vet zuivelproducten merchandise geladen zal uw consumptie van vitamine A te verhogen, en de inname van walnoten en zalm zal uw inname van omega-drie vetzuren beide even hulp in het produceren van een evenwichtige huid stimuleren. Milieuvriendelijke thee heeft anti-inflammatoire eigenschappen, zodat het drinken kon been acne verminderen. Het drinken van minstens acht glazen h2o zowat elke dag en met de geadviseerde dag-tot-dag hoeveelheid vitamine C hulp creëren gezonde huid. Het verminderen van de hoeveelheid suiker en bewerkte voedingsmiddelen inname kan ondersteunen bij het opruimen puistjes uit de benen en andere gebieden van het lichaam.

Blijf weg van irritatie van de poriën en de huid op je benen als een partij als uitvoerbaar. Gebruik losgemaakt zittende katoenen kleding ademt veel beter en zal veel meer zuurstof toe aan je poriën en de huid te bereiken. Als je zweet een goede deal, verander je kleding routinematig. Gebruik een schone systeem dat bestaat uit salicylzuur, en was uw benen goed elke dag. Wanneer been acne is actueel, voorkomen dat er krassen of het vinden van het op deze zal alleen irriteren het veel meer en de invoering van micro-organismen om de poriën en de huid. Gebruik een hele lichaam moisturizer die de poriën niet zou verstoppen om je benen strak te behouden en het verminderen van irritatie.

Category: Gezond eten

Comments are closed.