Hypnose Een Lichaamsgewicht Reduction Alternate

Hoe kan hypnose steun me mijn ponden reductie doelen te bereiken?

Hypnose is lang gebruikt voor het doel van het aanmoedigen van mensen te veranderen gedrag en te bereiken doelen. Gewichtsverlies past ideaal in deze groep, maar hoe in de aarde kan Zelfhypnose procedures of prive hypnose sessies ondersteunen in wezen een bepaalde bereiken gewichtsverlies doelen? Om hulp antwoord op deze vraag kunnen we beginnen met check out enkele van de motieven waarom mensen blijken te zijn dan het gewicht.

Sommige algemeen gesitueerd goede redenen waarom mannen en vrouwen verklaren dat ze blijken te mollig overeten is een ‘oncontroleerbaar’ praktijk, bereikte ze ponden op te nemen een stuk minder in het oog springende voor veiligheid, voedsel is een troost, zeer slechte eetgedrag voornamelijk gebaseerd op manier van leven, het grootbrengen, of omgeving. Er zijn een litanie van factoren verder dan deze, maar we zullen hier stoppen, alle gewichtstoename ‘verklaringen’ buitenkant van deze die duidelijk professionele medische zijn geboren uit kern waarneming, die een soort van gevoel met het voeden op associeert. Belangrijkste overtuigingen leven diep in ons onderbewustzijn, ze zijn gemaakt over onze levensduur van wat we geleerd hebben, en lifestyle ervaringen. Belangrijkste overtuigingen vormen de samenstelling van wie we geloven dat we zijn, onze moi. Als op een gegeven moment meer dan ons leven de tijd hebben we een kern overtuiging dat sommige gevoel van troost, te reguleren, plezier, bescherming, etcetera associeert aangenomen. met inname van een gedrag zal worden tentoongesteld als een eindresultaat van dit geloof. Omdat het gedrag in de conclusie, wat uiteindelijk resulteert in het lichaamsgewicht bereiken, in te kopen om het gedrag we detecteren geacht activeert stoppen. Dit is wat hypnose is alles over, het identificeren van de belangrijkste overtuigingen die schadelijk gedrag te maken en het veranderen of aanpassen van hen met een verondersteld dat een gedrag zal leveren in lijn met het dagelijks leven doelen

. Bijvoorbeeld:

Laten we als voorbeeld nemen in plaats van iedereen die werd opgeheven om grondig te reinigen hun bord als een jongen of meisje en voortdurend uitgelegd hoe bevoorrecht ze zijn om levensmiddelen te verkrijgen om te consumeren hebben, want er zijn een aantal mensen in de wereld die verder gaan zonder de noodzaak. Een aantal van ons hebben de publiciteit tot een discussie als deze ervaren als een jongen of meisje, de meesten van ons hebben deze discussie op een mooie beïnvloedbare leeftijd en gevormde levensduur zeer lang kern overtuigingen die kunnen vertalen naar mogelijke gedachten ben ik en vele anderen zijn blij gehad toen ik consumeren, is er nood verstoken van maaltijden, en zijn loutere bestaan ​​betekent bescherming en overvloed. Ook het bezit van onder de indruk van de uitstekende van verkwisting resterende verschrikkelijk, maakt niet uit wat de omstandigheden u het uitvoeren van een ding slecht door het niet afwerken van al dat werd geleverd u (ongeacht of al dan niet het deel dimensie juist was).

In dit geval heeft een bepaalde persoon sommige kerngeloven gevormd die in verandering genereren emotioneel reactieve gedragingen die leiden tot hen te veel te eten. Deze ideeën en gedrag in te zetten kan leiden tot extra ideeën over jezelf zoals nu ontevreden in zichzelf en het bezitten van de gezondheid en de fitness te gaan, geen woning aan de maatschappelijke verwachtingen dus steeds inferieur of slecht, zodat u kunt zien een persoon schaden beschouwd kunnen richten om een ​​extra en alleen verbindingen de generatorset zelfs verhoogd moet hebben om te beschermen en de stabiliteit die is verbonden met voedsel spullen te vinden. Gezien het feit dat het onbewuste gemak en comfort en overvloed is aangesloten bij het nemen van in, ‘Inname voelt fantastisch, het helpt me echt veilig voelen en klinken’. Dus een vicieuze cirkel van reactief gedrag is gemaakt.

Implementatie Hypnose Methoden

Hypnose wordt rekening genieten door 1 bepalen, ongeacht wat de kern van het geloof is dat gekomen is het rijden deze ongewenste gewoonten. De manier van handelen van hypnose laat een persoon om het rustig aan te doen op een punt dat het onbewuste kan worden geraadpleegd. Gezien het feit dat het onbewuste is waar deze kernovertuigingen wonen dat de gedragingen die uiteindelijk induceren ons lichaamsgewicht problemen, in de hypnotische toestand kunnen we een nieuw geloof kennismaken met de ene ouder bijzondere veranderen en dus het verbeteren van de weloverwogen aanpak en gedrag monster te volgen leveren. <

rubriek / p> terug naar ons voorbeeld eerder vermeld:

Core Beliefs

 • Ik ben arm als ik niet al mijn voedsel eten
 • Ik ben bevoorrecht om voedingsmiddelen toegankelijk voor mij
 • eten van maaltijden betekent dat ik niet willen voor factoren
 • Als ik je niet mag consumeren vele anderen zijn boos op me
 • Als ik eet ben ik tevreden, en andere mensen tevreden zijn.
 • Met hypnose deze belangrijkste overtuigingen zouden worden erkend en nieuwe overtuigingen in het soort affirmaties ontworpen. Deze affirmaties zou dan in de hypnotische toestand worden ingevoerd, zodat de hypnose kwestie de mogelijkheid om zich te vestigen voor hen als een nieuwe hoofdsponsor geloof hebben. Als het onderwerp is geneigd om de nieuwe manier van verbeelden dan is het resultaat te erkennen zal uiteindelijk gevolg van nieuwe gedragingen omvat voeden op.

  Dezelfde strategie wordt gebruikt geen make een verschil wat de moeilijkheid geassocieerd met ponden -ambities bepalen de onderliggende kern perceptie, het bouwen van nieuwe waarneming, en de invoering van een nieuwe perceptie van hypnotische aanbeveling. Dit concept gemengd met en nadruk op voorlichting over voeding, en de stam administratie sloeg lichaamsgewicht een welzijn moeilijkheden vanuit alle hoeken. Als er een afkeer van opleiding, zelfstandige indruk moeilijkheden, of iets anders te verwerven in de manier waarop Hypnose kan dat wegversperring elimineren.

  Hypnose & Overgewicht Daling In Limited.

  Welke betere manier om een ​​transformatie, dan om het te herprogrammeren op het is echt bron.

  Gebruikmakend Hypnose voor vet te verminderen kan een behoorlijk efficiënt systeem voor uw algehele gezondheid doelen te bereiken. Onthul een gecertificeerd hypnotiseur voor een consult of blik voor vet verlies lessen gegeven door een gecertificeerd hypnotiseur in uw regio voor extra info. Pounds problemen worden vaak behandeld met specifiek en volledig als ze een geavanceerd netwerk van bronnen die bijdragen aan de nauwe gewoonten kan hebben, worden deskundige hypnotiseurs georganiseerd om steun je deze problemen aan te pakken vanuit alle hoeken, alles wat je hoeft te doen is een bereidheid om te maken je doelen werkelijkheid.

  Category: Gezond eten

  Comments are closed.